Avrupa yakası güneşli olur, Anadolu yakası yağışlı :) güven olmaz bu İstanbul'un havasına
Printable View
İstanbul için son haberler beyler... Aralığın 9 undan sonra sibirya üstünden ilk soguk hava kütlesi marmaradan turkiyeye giriş yapıyor... Bu konuda sibirya üstünden cıkan ilk soguk hava kütlesi çok önemli zira bu en güçlüsü ve en sogugu oluyor.. Daha önceki yıllarda sibiryadan çıkış yapan ilk hava kütlesi turkiyeye girdiğinde türkiye hep kara kış şeklinde geçirmiş kışı.. Yani aralık - şubat arası yogun soguk ve kar şeklinde geçmesi bekleniyor.
bu hafta sonu nasıl olur acaba yaw ? baya koşturmacam var cumartesi pazar
İstanbul İçin Aralık Ayı Hava Durumu 2013 - İstanbul Türkiye İçin AccuWeather Tahmini (TR)
bu heriflerde sağanak var diyor
şu anda hadımköyde sağanak yağış var.... bilginize...
lastik almam lazım acil :)
Sen cik cik birseyolmaz sanki dag basi akü yag kurtlar yiycek aman hava durumuna iyi bak :)
Kurtköy : Sağnak Yağışlı..
[IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3dl1.jpg[/IMG]
mustafa abi bak üstüde açık arkayada soba kurarsın :D
BBC Weather - Istanbul
bbc hava durumu iyi tutturuyo :) tavsiye ederim
kimse kusura bakmasında 1 hafta sonraki hava tahmini genelde tutmaz. Soğuk hava dalgası dediğin şey basınç farklılıklarıdır. Ancak o basınç farklılıkları 15 dakikada bile değişebilir. Çıkarsın hafif sağnak yapmur görünür bir anda hortum oluşur. hiç bişey anlamazsın. Ben genelde 2-3 gün öncesine kadar kesin bir analiz yapmam. Yapsamda tutturamam. Sibirya üzerinden gelecek o basınç kütleside karadeniz üzerinden yani şu an için gayet sıcak bir denizin üzerinden geçecek. O nedenle basınç dalgalanmaları kütleyi dağıtabilir. Karadeniz e lodos vurdumu o su daha da ısınır ki 1 hafta var. Şu anda hava kapalı ama bulutlar bile daha 4 derecede. Toprak sıcaklığıda 10 derecelerde. Rüzgar 7 derece civarında. Haftasonu tahminini çarşamba günü veririm.
Onurcan;dustum koltukdan!!
Alper ısvec cakısı gıbı ;)
Alper; dedıklerıne katılıyorum ancak tersıde olabılır sekerım...