Şöyle bir durum var uyarı konusunda. Ankara genel Müdürlük uyari yayinlamadigi surece bizim fevri uyarı yayinlama şansımız yok maalesef
Printable View
evdekileri arar söylerim :) valla bildiğimi söyliyim ben size,sabah 12 gibi arkadaşım aradı amasradan bartına 1 saatte geldik dedi her yer kapalı yolda rüzgar fena dedi,amasra bartın arası normalde yavas sekilde 15 20 dk hızlı şekilde 5 en fazla 7 dk sürüyor :D
ben istanbula sadece salı akşam 7 den sonra avrupa yakası ve çattalca tarafına kar bekliorum. Ama çok etkili olmayacak bence. Bursa yalova bolu keltepe hattı felaket eama. Bence.
Kartepede 30-35 cm kar var şu an otelin orda.Salı günüde yağarsa efsane olur pistler açılır hafta sonuna diye düşünüyorum..
basınç haritasını kontrol ettin mi bilmiyorum ama dalgalanma bana onu gösterdi daha doğrusu ben öyle yorumladım. Salı için de dün lodos bekliorum basınç dalgalanması bana onu gösteriyor dedim. Bazı şeyleri anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum ama sizin kadar profesyonel okuyamıyorum tabi. Rüzgar analizi ile başladım nerelere vardım arkadaş bu işte bende anlamadım. loto toto gibi kanıma girdi alakasız değerleri kovalıyorum kışları. Rüzgara bak geç halbuki. :D 3 senedir model uçakla uğraşıyorum. 20 senedir bu işle uğraşan abiler var aramızda gerçek pilotlar pilot hocaları var onlar bile delisin gittin aldırdın bize bu aleti amerikadan ,türkiyede hangi model uçak pistinde var len. Biz 1 senelik pistiz hava üssüne döndük diolar. :D 150 dolarlık aleti 28 kişiye bölünce bişey düşmedi tabi ııh demedi kimse. yoksa 1000 dolarlık alet aldıracaktım. Yazılımı modelleme yapabilen. Ona kastırdılar bunu anca aldırdım. :D
Valla abicim meteorolojistlere tutturamayinca çok soven var ama harbi zor iş tahmin:) birgün sonraki max min tahminini bile tutturamiyoruz bazen.hava durumunu etkileyen parametreler çok fazla maalesef
yarın sabah muhtemelen mgm yağışı ve soğumayı düşük vericek,ancak akşama uyarı vericektir.Yarın öğle çıktılarından sonra geniş bir tahmin yapacağım :)
alper abı artık dukkanı açmadan burayı takıp edıyorum :D