Merter hala suskun![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ataşehir de kar nefes aldırmıyor..
sabaha kadar boyle yagarsa apartmanın kapısını açamıcaz..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
2007-2008 senelerine kadar dizime kadar 1-2 hafta yerden kalkmayan kar olan Ataköyde 3-4 senedir kar yağmıyor arkadaş çözemedim ben bu işi ya
Anadolu yakası bembeyaz sanıyorum ki Bahçeköy,Sarıyer tarafları da bembeyaz bizim yakada vallahi moralim bozuldu bu ne biçim iş..
psn: DAGHAN26
ataköyde bi cenabetlik var.herhalde bahçelievler-florya-ataköy-merter civarı istanbulda kar örtüsü olmayan tek bölge.
b.evler filan aynen kar mar yokufaktan işte ama b.düzü ayazağa vs fena
Beyler ben şimdi geldim eve , uzun bir drift gecesi oldu![]()
![]()
Ana yollar inanılmaz derecede açık ve temiz , belediye harbiden çalışmış... Öyle ki TEM de top speed yaptık![]()
Sabaha hiçbirşey kalmaz yollarda![]()
Dogu ve Bati Atasehir'in a. kodum biraz sanirim
Videolari paylasiriz![]()
sabah bir umut uyandım kar vardır diye
b.koyde hiçbirşey yok es geçmiş burayı![]()
yollara baktım kameralardan açık tekirdağa rahat rahat gidebilirilim sanırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sabah bir hevesle kalktım ama hevesim kursağımda kaldı, okmeydanında araçların üzeri inceden beyaz başka bir numara yok, hava tahminine göre bugunden itibaren kar etkisini yitiriyormuş
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
atakentte bi karış vardı sağolsun tuzlama hak getire sabah kaya kaya indik yokuşlardan
dün gece özgün yekta ve okhanla bayaa eğlendik olimpiyat stadının otoparkı mukemmeldı ama güvenlik çıkarttı bizi dışarı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)