beyler 5 civarı topkapıda e5 okmeydanı yonunde karlanma vardı.
haberlerde bahcesehiri gösteriyor durum cok kötü o tarafa yola cıkacaklar dikkatli olsn.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
valla şu anda evde sobanın üstünde fokur fokur kaynayan sudan bir çay yapıp içecegim istanbulda olup bitenleride haberlerden takip edecegim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
son istihbaratlar..
tem mahmutbey - bahçeşehir yönü ciddi sıkıntılı.. yolda kalan araçlar yüzünden ilerlenemiyor..
bahçeşehir içi bitik durumda.. araçlar ilerleyemiyor
ıspartakule toki evleri.. yolda kalan araçlar var..
allah yollarda olanlara yardımcı olsun, herkes biran önce sıcak evine gidebilsin..
Allah disardakilere yollardakilere evsizlere barksizlara yardim etsin. Sagsalim geldik eve cok sukur darisi diger yollardakilerin basina..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
su anda hadımkoyde ısyerındeyım zehır gıbı hava var bazı yerlerde fabrıkanın bahcesınde 1 karıstan fazla hatta nerdeyse 2 karıs a yakın kar var ve tıpı seklınde devam edıyo napcam nasıl eve gıdıcem bılmıyorum bu arada saat 23.30 paydos![]()
saat 10 da mecidiyeköyden çıkıcam trafik azalırsa havada soğumuş olur
önde zincir, arkada kar paleti,
152hp 310nm Accent otomatik rollinge gelen varmı![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
tem mahmutbey - bahçeşehir yönü
her sene aynısı oluyor
herrr sene aynı
emniyet şeritleri kapandığı için kar araçları veya yolu açmaya çalışan belediye araçları geçemiyor, yolda kalan araçlara müdahale edilemiyor, ambulans falan saymıyorum bile
en önde 1 tane yaz lastikleri ile acemi mal
arkasında 2500 kişi mahsur
niye ?
emniyet şeritleri dahil her delik tıkalı
2-3 kişi gebertip resimlerini yayınlayacaksın bak bakalım bir daha uyanıklar emniyet şeridine girebiliyormu ?
hakan abi bu kar açma araçları bana nezaman denk gelse hep sağ şeritte oluyorlar o sağ şerit tuzlaması neye yarar ben bilmiyorm
yolu kesseler 5-10 dk kar küreme ve tuzlama aracı orta şerittren bütün şeritlere yaysa daha başarılı olmazmı?
bana ilkkez karda kar küreme tuzlama aracı denk geldi pazar günü köprüye doğru sağ şeride sinmiş öylesine takılıyo dedim ne mantıksız iş kes yolu tuzlama geçsin sonrasında aç insanlar adam gibi yoluna gitsin. valla enteresandı belki işin tekniğini bilmiyorm ama gördüğüm manzara bence başarılı değildi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)