balgatta hızlı bir şekilde yağmaya devam ediyor.
Printable View
balgatta hızlı bir şekilde yağmaya devam ediyor.
Golbasinda ince ince yagiyor, goruntu guzel :)
Eryaman fena halde yerler cabucak doldu.
Öveçlerde güzel yağıyor. Keske geceden başlasaydı.
Emir Ankara gun ici yagis durumu nedir? 1 de dersim var sikinti olursa servisle gideyim.
istanbul beylikdüzü aralıksız inceden 10 saat yağmur var.. emir kar durumu ney acaba
-Kardeşim babamı doktor kontrolüne götürmek zorundayım 30.12.2016 yani Cuma günü Nevşehirden-Adanaya...Nevşehir-Niğde-Pozantı-Akçatekir Tamamen kar yağışlı gösteriyor.Yol kapanacak kadar yağarmı sence ? Bu Adanalı tayfasının hiçbirinde kışlık lastik olmadığı için mal mal kalıyorlar yolda hep :(
31.12.2016 Tarihinde İstanbul ve çevresi ne durumda?
Haftaya Haraççı ya muayeneye gidiyorum kalmayalım oralarda :)
çok çok sıkıntı.. Yoğun kar mevcut...
Ankara tekrar 26'sında kar alacak 2 gün moladan sonra çok iyi derecede 28-29-30 aralıkta kar alacak.5-6 ocak gibi tekrar kuvvetli kar olası.İstanbul ise dediğim gibi ay sonu ayın 29u gibi kar yağışına başlayacak.iç kesimler zaten dediğim gibi aralıklı kar yağışı ve kar yağışlarına devam 2 ocağa kadar
Kahramanmaraş civarı nasıl olur önümüzdeki hafta. Finaller başlıyodu inşallah kar yağar ertelenir :D
Zeytinburnuna ne zaman uğrar kar acaba :D
Kardeşim 1 ocak sabahı istanbuldan boluya arabayla kahvaltıya gideceğim, kış lastiğim var ama, gideyim mi gitmeyeyim mi? Mekanı değiştireceğim yoksa :D
ulan antalyada bile 10 cm kar var bursa merkez 1 cm tutmadı boşu boşuna hazırlık yapmışız seneye antifirizli silecek suyu bile almıcam....:Deli:
Haftaya pers cuma Afyon'a gidecegim,durum nedir kardesim? Yolda sikinti olur mu...
Buarada dedigin gibi cmtesi aksam yagmur basladi,kar var mi yarin Ordu ya? Sanirim yagmur devam,hava pek sogmadi. Fikrin nedir?
Antalya'da tekrardan kar görebilir miyiz :)
26-27-28-31 aralık kar yağışları görülecek.orta şekerli yağış olur bunlar
gitme :D :D kar var bol bol
Az kaldı ve o günlere :) 28 aralık akşamına tekrar yorum beklerim :D
28-31 aralık bütün iç bölgeler için sıkıntı.Bu gece ordu kara döner,kıyılar belki karla karışık yağmur olur.
29 aralıkta mümkün..
yılbaşında karlımı giricez emir : )
emir 16 ocak şanlıurfadan izmire gelecegım gecen sene uşak afyon arası tipiye yakalandım yazlık lastıkle kardesım adana pozantı konya ereglı afyon usak bu yollar nasıl 16 ocak 17 ocak
16'sı sıkıntıda 17si kurtarılabilir..takibe devam..
detayları 1-2 güne şekillendiririz abi :)
biraz daha geçmişe gittim ve 3 ekimde sinyali vermişim. ortalama 2 ay öncesinden nokta atışı olacak inşallah.. Yeni yöntemimden tüyo vereyim ; Ciddi uzun vade için 10hpa hareketleri çok önemli bir ipucu.
Emir bu nalet Adanaya kar yağmaz mı kardeşim bu aralar :D -5 -7 derece gördük arkadaş. kar yağıyor her tarafa soğuğunu biz çekiyoruz :D
Sn. Havayı Koklayan Adam
Bu hafta antep yapmam gerekli günübirlik. Salı hariç git ya da gitme diyeceğin günler var mıdır?
çarşambadan itibaren istanbul karlı
Ankara'da bu gece kar yağışı başlayıp öğlene kadar devam edecek.gücü öncekiler gibi olacak.Ve bu son çerezlerden sonra bombardıman şeklinde 2 büyük kar gelecek.ocak ilk haftayıda kar ile kapatacağız.Bu sene ankara için enfes gidiyor bence.28 Aralık - 10 ocak sonunda yerde kalan birikinti 40 cm'i bulabilir aşabilirde.. İstanbul'da kar görecek ancak halen kıyılar için sıcaklık sıkıntısı mevcut.Yarın geniş açıklama yapacağım
Emir hayatımda ilk defa Uludağ hava durumu raporlarında cuma akşamı için toplam 90cm kar yağacağını çarşamba ve perşembe günlerini dahil edersek toplam 180cm kar yağacağını cumartesi günüde 25 cm daha yağacağını gösteriyor. Ben daha önce bu göstergeye şahit olmadım. Bu doğru olabilir mi? yıllardır bu aylarda uludağ hava durumlarını sıkça kontrol ederim. Kış sporları merakım olduğum için. Şuan 132cm kar var Uludağda. Olağandan fazla kar yağacak gibi görünüyor. Eğer ibareler doğru olursa 3 metreyi geçecek Uludağdaki kar :eek: en son 90 senelerinde böyle yağmış diye biliyorum
http://e.piclect.com/o161226_1c401.png
Kesinlikle doğru..Ankara bile 30 cm+ olacak hele konya-karaman felan acil durum olabilir..ki uludağ diyoruz :) Ve bu tablo Ocak 10'a kadar sürecek gibi..
Emir Geçen Hafta Konya için efsane kar yağışı alacak demiştin, merkezde 37 cm ölçtüm kendim daha önce hiç görmemiştim Konya'da bu kadar kar. Perşembe ve cuma çoğu iş yeri bile dükkanlarını açamadı. Şimdi tekrar acil durum olabilir diyorsun hangi tarihler arası için geçerli ve tahmini kar kalınlığı almam mümkün mü :) çok teşekkürler şimdiden.
Emir, bu hafta sonu İstanbul' dan Eskişehir' e yılbaşını orada geçirme planımız var. Gidiş ve gelişte sıkıntı yaşarmıyız? Cumartesi İstanbul' dan gidip Pazar döneceğiz.
Selamlar kardesim.
Persembe yada cuma gunu istanbul-afyon yapacagim,hangi gubu tercih edeyim,daha sikintisiz olur?