Anadolu Yakası Acıbadem Çengelköy Çamlıca beykoz tertemiz. Yazlık lastikle bile oldukça rahat.
Printable View
Anadolu Yakası Acıbadem Çengelköy Çamlıca beykoz tertemiz. Yazlık lastikle bile oldukça rahat.
Öğleden sonra tam gaz devam eder İstanbul için Anadolu yakası daha da şanslı gibi..
Şuan Erenköy'de aynı şekilde temiz bir sıkıntı yok.
Açın önceki sayfaları okuyun,sabırsız olmakta üstünüze yok.. Beklentiyi düşük tutun ama anadolu yakası şanslı dedik öylede olacak.Avrupa bu saatden sonra pek bişey beklemesin.Saat 14:00 den sonra oturup filmi izlersiniz.Ankara'nın yüksekleri karla karışık yağmur alır ama akşam 4-5 gibi il geneli kara döner.etkili olur mu zor gibi.. Çok fazla yağmur yağdı.. Bozulan bişey yok,ama daha önce üstüne basa basa dedim bu 1.seviye,sonrası 2 ve 3.seviye diye gidiyor.
Çekmeköy'de bile yollar açık, sanırım 14:00'daki yağış için Emir de beklenti içerisinde.
Bekleyip tadını çıkaralım :)
emir ankara icin yogun kar bekleniyor mu ? olacaksa ne zaman olur
Allah dualarımı kabul etti. Halkalıda hayat normal, yagış felan durdu. umarım bir an evvel gider bu sistem.
bursa bembeyaz şuan etkisi arttı uludağa çıkçak arkadaşlar niyetlenmeyin bile 4x4 subaru ile bile zorlanılıyor dikkatli olun
beylikdüzü yine tipi gibi yağıyor ama aşırı ince yüz kesen cinsten.
http://i66.tinypic.com/izaucm.jpg
nirvana zirvemizde hazır.. Tablo benden yorumlası diğer bilenlerden gelsin :D
http://i.hizliresim.com/m1oBj0.jpg
bu daha da bi şey değil mi :)
hahaha bende sonra çözdüm Türkiye nin orada olduğunu. Anladığım kadarıyla Dooms day geliyor :D
Ben harita olduğunu anlamadım :D :D
italyanın çizmesini gördüm gibi :D
tamam havadan anlamayan ama şu haritanın neresi oldugnu cozebilen 1 kişidemi yok :hehe:
Resimden tek anladığım :
http://i.hizliresim.com/zrMPMg.jpg
-20 nin olduğu yer >İstanbul mu Türkiye mi peki_?
-20 İstanbul içinse, The Day After Tomorrow-2'yi beraber çekeriz.
Yok abi değil karadenizin batı kıyısında olan yeri görüyorum ama kazma yorumumla -20 belli bir yükseklikteki soğukluktur bence.
Aklımın yettiğince de o en soğuk hava dalgası belli ibr süre içinde Türkiye sınırlarına giricek. buda yukarıda bahsedilen 29 Ocak 2 şubat gibi gibi :D Havayı b.o.k.layan adam bildirdi
oha haritayı doğru anladıysam avrupa yakasını vuruyor direk :D
Cok az yağıyor şuan bayrampaşada. Avrupa yakasonda bi hareket olmucak bu kez emirin dediği gibi :) öyle duruyor durum
Yazılanlar bırbırıne gırmıs , ben anlamadım bugun ve yarın anadolu yakasına adam gıbı kar gelıcek Mı Yoksa film bu kadar mıydı ?
Telefonun hava durumu yarın hafıf karlı sonra ver yansın güneş diyor :)
Kapali carsi civari hafif hafif devam ediyor
Beylikdüzü resmen kopuyor ama kar çok ince yağıyor..hava halen -3 derece..
Nişantaşında yağmur gibi yağıyor ama sadece yağıyor.tutmuyor.0 derece
Bursa/Nilüfer'de sabah 7den beri aralıksız yağıyor maşallah :)
Atasehir'den Altunizadeye geldim.. Yağıyor ama ince ince. Tutmuyor ve bu şiddette giderse tutma olasılığı da yok. Yağan kar yerleri ıslatıyot sadece..
İzmir'e gelicek mi kar.... :(