kar yaðýþý olmasý muhtemel ve o bölge þu an deðiþime çok açýk.. 1 hafta sonra bakalým hatýrlat abi
Printable View
Bak güzel kardeþim.
Her yerin bir uslubu bir düzeni var.
Senin evine gelip evinde misafir olan birine cahil dersem bana kapýyý gösterirsin.
Biz sana kapýyý da göstermedik, dedik ki bu forumda bu hareketin yanlýþ. Önce oku öðren özümse.
Ülkenin hali de aslýnda bu. Emek veren insanlara Cahil diyebilmek, yolda otomobil kullanýrken empati yapmak yerine o yol benim hak benim demek. Ülkenin hali senin yaptýðýn benzer yaklaþýmýna karþý, doðru bildiðini savunanlar sayesinde düzelir inþallah.
Halen Cahillikten kurtarmaktan falan bahsediyorsun... Yazdýðýn yorumlara itimat etmek için önce sana itimat etmek bu forumun özelliklerindendir.
Bak kötü biri olduðunu düþünmüyorum bu nedenle halen forumdasýn ve bence ortamý anladýðýnda sende hak vereceksin, ama bu algýyý zorlayacaksan gelip bu foruma üye olan sensin, sana üye olan biz deðiliz forum da bir mecburiyet deðil senin için ...
Bu konuda daha fazla kiþisel konularý konuþmayýp konunun özünden devam edelim.
cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasýndan hareketle çok sýkýntý yaþar mýyýz acaba?
cuma günü için tüm haber kaynaklarý yoðun kar diyor
Ben yanlis anlasildigimi soyleyip ozur diledim ve tahminimi yaptim
Burda mesajimi silmekteki amac nedir ona anlam veremiyorum. Kimsenin hakkini yemedim yanlis kullandigim kelimeler varsada kusura bakmayin dedim gercekten mesajimin silinmesini anlayamiyorum o mesajda yanlis hic birsey yoktu.
ben senin tahminini gördüm eline saðlýk özenip güzelce yazmýþsýn.. üslup hatasý v.b oldu daha fazla konuyu deþelemeyip konu özüne dönelim.Sen ve diðer arkadaþlarda buraya bol bol verilerle yazsýnlar yorumlasýnalr birbirimizin açýðýný kapatalým.Ben bana cahil dememiþ duymamýþ gibi sayýyorum ve konu özünde ilermesi için iyi niyet bekliyorum.Sonuçta herkes emek veriyor kafa yoruyor gereksiz yormayalým kýrmayalým kendimizi.. Bilgilermizide sakýnmayalým.. Tekrardan yaptýðýn tahmin için eline saðlýk umarým kendini geliþtirerek konuda daha aktif olursun,oluruz..
Vay be ilk kez bir tartýþmanýn bu forumda medenice insan gibi iletiþim kurularak çözüldüðünü gördüm yeni yaþýma girdim resmen, Cidden anlamýyorum bazý insanlarý hýrtlýðý zontalýðý delikanlýlýk erkeklik sanýyolar heralde, Merak etmeyin insan gibi medenice konuþunca totoþ olmuyosunuz, Ýnsan oluyosunuz...
Pazar günü kýz istemeye Zekeriyaköy'e gideceðim. Kar durumu konusunda son geliþmeler neler :D sistemde deðiþiklik var mý?
SEA EFFECT (@EffectSea) on Twitter Bu hesabýn tahminleri hakkýdna ne düþünüyorsunuz... kar lastikli a4 quattro ile yolda kalýrmýyýz?
abime lazýmdý allroad ona verdim R8 leyim þu anda, 245/35/19 305/30/19 pirelli sottozero serie 2 kýþ lastiði var.
R8 in quattro sistemi iþ görürmü bakalým. yakalanýrsam garaja kadar kazasýz belasýz ulaþtýrsýnda.
Anlayis gosterdigin icin tesekkur ederim kardesim evet cahilce dedim ama bunu hakaret icerikli demedim yanlis kelime kullandim kabul ediyorum ama bunu bir kufur hakaret asagilama olarak kullanmadim
Yanlis anlasildim tekrardan senden ozur diliyorum. Zaten o mesajdada sana senin bilgili bi insan oldugunu oyle dusunmenin beni sasirttigini soylemistim. Buyutmememiz bu olayi cok guzel sonucta ikimizde insanlarla biseyler paylasmak icin bu isi yapiyoruz. Benim yasimi merak edenler olmus. Ben 22 yasindayim ve lise 1 deyken bu modelcilik tahmin islerine bulastim ortalama 7 yildir bunlara kafa yorarim. Bunu yapmamdaki amacta cevremi arkadaslarimi bilgilendirmek. Ayni amac icin calistigimizi dusunuyorum egerki tahminlerim silinmezse tahminlerime devam etmek isterim...
genel kitle için iyidir,ön görüleride mantýklý.+Melik Ahmet TAÅžTAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanýþmýþlýðým vardýr mgm'de iþini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.
genel kitle için iyidir,ön görüleride mantýklý.+Melik Ahmet TAÅžTAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanýþmýþlýðým vardýr mgm'de iþini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.
bu gece karlý gözüküyor, yerler buz, buzun üzerine tekrar yaðdýðýnda sanýrým þartlar çok zor olacak, hanýmýn arabayý parketmekten helak oldum, evin önü komple buz...
Emir;ben bu sistem icin senden once tahmin yaptim,benide yanina alsana :)
Tutarsa maasda verirsin... :)
Arkadaþlar merhaba tekrardan tahminimi paylaþacaðým sistem ufaktan girmeye baþladý bugun ve yarýn yaðmur þeklinde devam edecek yaðýþlar cuma akþam ve gece istanbul genelinde kar þeklinde etkisini gösterecektir.Cuma günü sabah 10-12 derecelerde seyredecek olan sýcaklýk cuma gecesine kadar hýzlý bir þekilde -2 derecelere kadar düþecek.Ben bu sistemde avrupa yakasýnýn çok güzel kar yaðýþý alacaðý görüþündeyim.Cuma günü soðumanýn erken yaþanmasý halinde iþ çýkýþýnda sýkýntý yaþanabilir dikkat.Bu sistemin beklenenden fazla soðuma yapmasýný bekliyorum.Geçen aldýðýmýz sistemden ötürü deniz ve toprak sýcaklýklarý uygun seviyelere düþtü.Soðuk hava pek bir dirençle karþýlaþmadan giriþ yapacak.9-10 ocak tarihlerine kadar kar yaðýþlarý yer yer kuvvetli olmak üzere devam edecek.Kar yaðýþýnýn en yoðun olacaðý tarih ise 7 ocak cumartesi olacaktýr.9-10 ocak tarihlerinde ise sea effect þeklinde yaðýþlar olmasýný beklemekteyim.Bu sebepten ötürü 9-10 ocak tarihlerinde beklenenden fazla ani ve kýsa süreli yoðun kar yaðýþlarý olabilir.Sistemimiz uzun soluklu bir sistem 4-5 günlük ömrü var ve bu 4-5 günde sýcaklýklar + dereceleri göremeyecek gibi duruyor bu sebepten dolayý güzel kar birikimi yapmasýný bekliyorum
Kar kalýnlýðý için benim tahminim 20cm ve üzeridir.Aþaðýda paylaþtýðým görselde ekstrem olarak istanbul için kar kalýnlýðý 70cm lerde görünüyor.Ne diyelim ucu açýk bir sistem.Siklon anadolu ve karadeniz üzerinde ikiye ayrýlýyor.Her an herþey olabilir saðlýcakla kalýn[IMG]http://i.hizliresim.com/3vO1G4.png[/IMG].Hepinize iyi forumlar bunuda buraya býrakayým;
Ben bu kadar uyarýlar üstüne arabayý direk kapalý garaja koyucam. hava artý dereceleri görmeyecek konusu baya korkuttu.
(!!!)Son güncellemelerden sonra acil uyarý yayýnlama gereði duydum lütfen cuma gününden itibaren çevrenizde yaþayan evsizleri ilgili birimlere bildirin zira aþýrý soðuk bir hava olacak.Sýcaklýklarýn Ýstanbul'da yer yer -6 -7 derecelere düþmesini beklemekteyim lütfen kendinizi ve çevrenizdekileri koruyun.Araçlarýnýzý sakýn sakýn yollara çýkarmayýn.Umarým donma vakalarýyla karþýlaþýlmaz.(!!!)
Herkese günaydýn beylikdüzü saðanak yaðmur var
Günaydýn, cuma sabah erkenden Ankara'dan - Kartalkaya gitme planýmýz var.. hava ve yollarda durum ne olur emir sen yorumuna göre ya araç kiralama yoluna giricem. Þahsi aracým f30 sýkýntý olabilir mi kestiremiyorum. Teþekkür ediyorum iyi forumlar. Bol karlý havalara inþallah..
Umarým geçenki abarttýklarý gibi olmazda bu sefer adam akýllý yaðarsa bizde sobanýn baþýnda evde ekmek kýzartmasý yeriz
Tam da konsantre olup c.tesi sabahý gamzeleri düzelttirmeye gidecektim. Kaldýk yine bahar ayýna.
Teþekkürler bilgiler için. Buraya göre plan yapýyoruz çoðumuz.
çarþambadan beri hergün ertelenen bir yoðun kar haberi var bursada hadi hayýrlýsý :D
dostum izlediðin ecmwf sitesi hangisi? @TheAce
Ankara'da bayaðý güzel yaðýyor þuan.
Ýstanbullular kýskanýn. :p :hehe:
Emir kardeþim bursa için kar durumu nedir cumartesi çok yaðacak deniyor ...
sarýyer/koç üniversitesi güzel yaðmur yaðýyor þuan
Ýç batý marmara yoðun kar yaðýþlarý alacak zaten bu kesinleþti.Hatta garip biçimde denildiði gibi kar baya oyalanacak gibi yani salý + çarþamba tatili görür.Önce siklon,sonra dek yaðýþlarý oluyor,ardýna tekrar siklon dereye giriyor felan.. Ocak ayý komple soðuklara revize.17-25 ocak tahminim halen geçerli,yine þubat baþýnda iç kesimlerde -30lara varan soðuklar olabilir..
emir istanbul cumartesi uçak seferleri engellermi kar
Ankara Öveçler fena yaðýyor þuanda
Gunaydin. Bugun hava yaklasik 20 derece. Cok guzel bi gun (Girne)
Ankara'da lapa lapa yaðýyor. Bazý kar taneleri 4 cm boyutunda :)