Birkan şu komşun bizede bi güzellik yapmazmı KARCHER de
Printable View
Arkadaş kar size yağıyor, soğuğunu biz çekiyoruz 😀
19 şubat pazar sabah 7-8 gibi yola çıkmayı düşünüyorum
Konya-ankara-istanbul rotam
Gelirken 20 ocak gibi yazlıklarla rahatlıkla gelmiştim acaba yine aynı şekil olur mu gelinir mi
yola çıkan arkadaş varsa çok iyi olur yorumları
@GSİ CLUB
sıkıntı yok kardeşim :)
Genel durum özeti : Şubat 26-27 vur kaç soğukları hariç sert bi sistem yok aksine baharın teaserını yaşayabiliriz.Daha uzun vadeli tahminlerde ise mart ortasından sonra potansiyeli yüksek sistem(ler) mevcut.İlerisi çok karanlık daha doğrusu bi tutarlılık bi sinyal v.b yok.Açıkcası bu durumda hadi bi bakayım varmı bi hareket diyesim gelmiyor.. Biraz beklemeye devam atmosferde yolunu bulsun :)
Kardesım selamlar;artık marmaraya bır sıstem beklemıyormusun? 6-10 mart ıcın beklentı dustu mu?
Bu Cumartesı-carsamba arası kartalkaya ıcın tahmın yapabılırmısın?
Bu sene kara,sahsim adina, kara doydum. Olum vurusunu dahda yapiyorum hatta yarin ogleden sonra 7-8cm yagicak.
Baharida yagisli gecirirsek,bereketli bir sene yasariz...
İstanbul için daha kar yağarmı, kış lastklerini çıkaralımmı?
istanbul ve ankara içinde lastiği çıkarmanın zamanı 1 nisan.öncesinde mümkün değil.
Teşekkürler
su konuyu guncellemeyin valla mukemmel kac gundur . maasallah. barajlar da %80 mis artik yagmasin , miss
bu pazar ızmır ne durumda ?
Emır,soyle 15-20 gunluk bır tahmın yaparmısın?
Bırde ıstanbul ıcın kar ne zaman ve mıktarı bellı mı kardesım?
emir 15 -20 mart ağrı tarafı nasıl olur
hocam izmirde yağmurlu havalar ne kadar daha devam edecek ? araba boyandı dışarı çıkarmıyorum yağmurların geçmesini bekliyorum :D
mayısa kadar bol bol yağış alınması gerek yoksa ilerisi sıkıntı :)
sağanak yağışlı..
c.tesi sınavım var.. pazar günü aksilik olmazsa yazacağım şu an hiç ama hiç detaylı takip yapmadım açıkcası :)
pazar günü cevap vereceğim,wp'dan hatırlat abi :)
27 şubat - 6 mart arası temiz sonrası periyot halinde yağmur devam..
İstanbul için kışlıkları çıkarsak mı artık ne dersiniz ?
yine heyecan yaptırttın valla:)
Allahını seven cumartesi günü için istanbul a net tahmin versin :) iphone bi sağanak diyor bi parçalı bulutlu diyor.
Az önce İgdaş mesaj attı.
İGDAŞ UYARIYOR! İstanbul genelinde etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olunuz, baca çekişinizi kontrol ettiriniz B002
Dikkat etmekte fayda var...
Bir kaç senedir lodos çarpması yaşıyorum. İki gündür neler çektim 10 tane Parol içmişimdir.
bursa lodos dan uçuyor herşey devriliyor :)
sabah deli sis vardı.göz gözü görmüyordu.
havanın durumuna bakarsak hafta sonu yazlıklara geçebiliriz artık.
Olursa 1-2 hava gelır ama cemreler dustu,1 tane kaldı. Gecılebılır ıstanbul ıcın. Yanı 1-2 gun kullanmamak dert degılse.
@GSİ CLUB
Dostum bugün Ankara 20 dereceyi gördü. Yazlıklara geçsekmi acaba?
yarın açıklama yapacağım cidden yapacağım :) 1-2 gün soğuk olsada aracımı çıkarmam diyenler yazlıklara geçebilirler.Mart ortası muhtemel 1-2 günlük bir vur-kaç sistemi olacak.Yarın ki yazımda ; yaz tahmini-don,dolu vb durumlarıda anlatacağım.
herkese merhaba..
6 ocaktan sonra bekledimiz ve modellerinde yüksek oranda gösterdiği soğuk çekirdek maalesef rotasını ciddi biçimde değiştirdi ve son şansımızıda yitirmiş olduk.Çekirdeğin bizi sıyırıp geçmesinden kaynaklı 12 mart - 15 mart arası kısa vadeli soğuma olacak ve etkili kar yağışları vb olmayacaktır.2-3 martda ülke geneli yağışlar görülecek ve 4 mart - 12 mart arası yağışssız bahar tadında geçecektir.Ancak iç kesimlerdeki gece ısısının halen tek hanelerde gezebileceğinden soğuk algınlığı v.b durumlara dikkat ediniz.Genel anlamla bu kış fena geçmedi beklenilenin 1 tık üstünde geçti.
Diğer uzun vade analizlere gelirsek Nisan ayı başlıcada sıcaklıkta rekor olabilir.. Nisan ortası bir soğuk salınım olabilir.4 nisan(26'da olabilir) sabahı ankarada görülen kar yağışı gibi ansızın ufak kar birikimi görülebilir.(İç kesimler).Ayrıca bu sene dolu ve şiddetli yağışlar baya aksiyonlu ve yoğun olacaktır.Nisan-mayıs-haziran ayının ortalama üstünde sıcak ve bol yağışlı aksiyonlu geçeceğini,temmuz ve ağustos ayınında mevsim normallerinde gezineceğimi daha durağan bir hava olacağını düşünüyorum.2017-2018 kışı için şimdiki sinyaller ise fena değil.. Mart 20'den sonra dolu/şiddetli yağışların takibine başlayacağız ve uyarıları yapacağız
Ben bu hafta içi kışlık lastikleri çıkartıcam ... İstanbulda hava 17 derece, yazlıklara göre 1lt/100km fazla yakıt sarf oluyor ... Ayrıca bu havada kışlıkların tutuşu sıfır ...
Gerekirse 1-2 gün kullanmam zaten o durumda da kışlık lastik gerekeceğini düşünmüyorum ...
Tuz kamyonlari bekliyor gene zincirlikuyuda birseymi beklenio yeni kisliklari sokup michelin pilt sport 4s taktim iki audiyede it gibi yol tutuyl
@GSİCLUB peki hava sicakliklari ne durumda olur? Uzun soluklu 3-5 dereceler gorur muyuz gunduzleri?