Korktugum Allah boyle cahillerin duasini kabul ederde bizde yanariz susuz kaliriz bundan korkuyorum.
Printable View
cahil vb diyipte kimseye tahrik etmeyede gerek yok :) Doğa ve geçmiş yıllar bize mayısa kadar yağış alınmalı diyor,bu olur veya olmaz o işin takdiri ilahi boyutu.Herkes kendince mevsimler arzularda bulunabilir mühim olan bu arzuylar saygı çerçevesini aşmayıp kimseyi tahrik etmesin.
Dogru diyosun kardesimde bazilari tahminden ote taktiri ilahiye karisir gibi oluyor. Her mevsim bu ulkede yasanmali zaten 4 mevsim geciren bir ulkeyiz. Yagmuru sevmiyorsan yazi beklicen cok basit bence
Merhaba, 24-26 Mart arası Çanakkale'de olacağım, bisiklet turu var. Fakat hava nasıl olur bilemiyorum ona göre kıyafet almam gerekebilir, bu tarihlerde nasıl olur acaba Çanakkale?
takvimde koca karı soğukları yazıyor:D 2 hafta daha soğuk olursa olur sonra bahar geldi zaten leyleklerde geldi:)
bu tarz konularda bile gerginlik yaratanlara benden
https://68.media.tumblr.com/74dc03ae...c9jeo1_500.gif
ayrıca @GSI club ellerin dert görmesin. Sayende artık arabayı yıkadıktan sonra yağmura yakalanıp üzülmüyorum.
Ne demek rica ederim,gerginlikte yok şurda havamız güzel olsun bari şu kötü giden gidişatda şu konuda moral bulmaya çalışalım :) terzi kendi söküğü misali bende kendi aracımı yağmurdan kaçıramıyorum..Brandayı çıkarıp 2 dklık yere gidiyorum bi bakmışım sel olmuş.. :D
30 mart gecesi ile 31 mart gecesi arası ciddi soğuk ve yağışlı.2 nisan öğleden akşama kadar soğuk ve yağışlı.Yükseklerde yağış kar bile olabilir.Kısacası soğuk - yağış genellikle hakim.Çok yüksek rakımlarda buzlanma ve kar görülebilir.tabi şu an değişime çok açık.. 25-26 mart gibi tekrar bakmak gerek
ben her nedense 23nisan-19 mayıs larda hep üşüdügümü hatırlarım.
Geçen hafta bolu otobanını kullanarak Tokata doğru gidecekken, Boludaki kar yağışını ve sıfırın altındaki hava sıcaklıklarını görüp bu seyahati erteledim.
Şimdi bu seyahat Nisan'ın ilk haftası gerçekleşecek..
Soru şu..
Aracımdaki kış lastiklerini hala çıkarmamalı mıyım? Güzergahtaki hava durumu hakkında tahminlerin nedir? @GSİ CLUB
Çok teşekkür ederim
Toprak cok ısındı,bundan sonra anadoluda kar yagısı etkılı olucagını dusunmuyorum...
İstanbul da anlık hava durumu, tam sunroof açıp gezmelik :)
9 Nisan Pazar günü için Intercity hava durumu hakkında şimdiden bir yorum yapabilir miyiz?
merhaba.15 nisan 1 mayis arasi tekirdag taraflarinda hava nasil bekleniyor acaba.Bilgilendirirsen sevinirim tesekkurler
#İstanbulpark Özel Tahmin#
08-09 Nisan 2017 (Cumartesi – Pazar günleri)--------8 nisan sabahtan hafif başlayan yağış öğlene zirve yapacak ve etkili yağacaktır.9 Nisan sabahına hava açacaktır.Ortalama 10-12 derece sıcaklık olacak öğlen vakitleri çok çok düşük ihtimal yağmur damlası düşebilir.
20-21 Mayıs 2017 (Cumartesi – Pazar günleri)-------Bol güneşli temiz açık bir hava olacaktır.
08-09 Temmuz 2017 (Cumartesi – Pazar günleri)------8 temmuz temiz,9 temmuzda ise lokal yağış ihtimali şu an fazla..
05-06 Ağustos 2017 (Cumartesi – Pazar günleri)
16-17 Eylül 2017 (Cumartesi – Pazar günleri)
07-08 Ekim 2017 (Cumartesi – Pazar günleri)
25-26 Kasım 2017 (Cumartesi – Pazar günleri)
ağustos - kasım arasındaki tahminlerim ise kesinleştiğinde buraya yazacağım.Yukarıda belirtilen tahminler %90 net doğruluğa sahip olmakta ve gerçekleşme olasılığı Nisan-Mayıs için %90 temmuz için %60 tır.
21 nisan itibariyle tehlikeli süreç dolu vb olaylarına geçiş yapacağız.İstanbul için ilk dolu riski 21 nisanda.. Haziran ortasına kadar serin ve mevsim normalleri civarında bir sıcaklık bekliyorum.
Emir zahmet olmazsa 22-23 Nisan Sapanca hava durumuna bakabilir misin?
Levent te acaip dolu yağdı şimdi inanılmaz bir yağmur var
Aksaraya da sağlam yağdı dolu yarım saat önce. Sabah güneşliydi yazlık giydik. Hadi bakalım. :D
ıs cıkısı macera var dwemekkı bu aksam :) motorlayım :D
dün gece 350km yol yaptım(maltepe-hendek)silecekleri hiç kapatmadım.deligibi yağmur yagıyordu.kendi kendime dedim araba bir yerden su alıcak artık.
gece 11 gibi dönüş yolunda o hendek izmit arasında agır vasıtalar deli gazlıyorlar.sabit 110-120 ile giderken o yagmurda en soldan yapıştırıyorlardı.
2 tanede maddi hasarlı kaza vardı :(
Pazar günü İstanbul'da yağış olur mu acaba? Kimi yerde yağışlı kimi yerde de sadece bulutlu gözüküyor.
kar geliyor... uzun süredir bakmıyordum... gece bir şeyler yazabilirim.
dun azda olsa dolu yağdı daha risk varmı :D dunkinde hasar almadık ama varsa onlem alalım :D
İstanbula yağacak mı kar ? Marmaranın doğusu diyor.
Mayıs ta kar göreceğiz Allah sonumuzu Hayır etsin
gayet normal..senelerdir nisan ortası - mayıs başı iç kesimler özellikle saatlikte olsa kar gördü hemde az değil 3 4cm elle tutulur bir kar.. Son soğuk salınımı bunlar.Bundan sonra ısınma ve dolu olayları başlar.
-Bu geceden sonra yarın öğlen 15:00'a kadar ankara-eskişehir-düzce-bolu-bursanın doğusu etkili kar yağışları görecek.Ankara'nın yüksekleri ve batısında ufak örtü olabilir.