Umuttepe yolu açık. Henüz indim problem yok. Büyükşehir çalışıyor :)
Dünya Bankası'nın sokaklarında çözülmemiş yollar var. Oralara dalıp keyif yaptık biraz. :)
Printable View
Temden korkum yok da, 100 km yol gidip 10 km yukari cikamamak var :)
Dayanamadım az önce bi kurtköy turu attım cıkısta guvenlıkler şaşkın şaşkın bakıyordu hiç araba çıkmamıs sıteden kar tuttuktan sonra aşşağı kısımdan. Dikkatimi en çok ceken sürücü hatası millet yerler karlı diye 1 ile gitmeyi iyi bişey sanıyor sanırım benm 3-4 vites yazlık lastıklerle rahat yol aldığım yeri adamlar kalıp kalıp sağa cekmişler inemeyenler 4 lü yakıp sağa cekmiş. Kışa alışkın olmayan sürücü tipi sanırım. Lafım meclisten dışarı 17 yaşındaki kardeşim inanın 15 dk turladıgım arada gördüğüm sürücülerin %90 nından daha iyi yol alır alıyorda :)
Gecen gun Almanyadan gelen bi arkadasin anlattigina gore kasim-mart ayi arasinda kar lastigi takmak zorunluymus. Daha dogrusu kasko kaza yapan aracta yazlik lastik varsa karsilamiyormus. Bence cok guzel bi sistem bizdede uygulanmali en azindan trafige kar lastigi olan cikar olmayan aracini evinde birakir..
aynen
bu işe devletin el koyması şart yada belediye artık her neyse
kişilere bırakırsan her zamanki gibi boku çıkar işin
kar lastiği takmak şart olmalı istanbulda kış aylarında
gerçi her işin başı eğitim
önce kabiliyetsizleride eğitmek lazım
adam araba kullanmayı bilmiyorsa gökten kar lastiği yağsa ne para ?
kadıkoy pendik minibus yolu iptal 45 dk da bostancıdan idealtepeye geldim
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...05751925_n.jpg
birazdan nutellamı yiyip karı izliycem
abi gülbağ bildiğin buz pisti kar yok denecek gibi yani 1 cm falan ama her yer buz düz yolda araba gitmiyor yürümek imkansız gibi :D
bu ara levent-etiler bolgesınde olan var mı? oranın yol bilgisi lazımda:)
kar değil buz diyom buz:D
Bahçeşehirde gece saglam eglence olur 4x4 le suan kimsenin yolları açmaya calıstıgı yok :D
Baturc ye katiliyorum ataturkten pendige 4 saatte geldim tem acikti kartaldan sonra patladik acemi ve gerizekali cok arkadas
Nutella resmine bittim ahaha
Beyler gece drift organizasyonu yok mu ya ? 2 sene önce yapmıştık ne güzel
Enes sen yanlamaya gelme kankacım. Ya da sağda otur sen. Ya da 3 ağza 3 burna yap öyle çık :D
Bugun yıldız parkına girdim 1 tane araba girmemiş nefisti :D
http://i304.photobucket.com/albums/n...0130-00039.jpg
bakırköy su an pert karakolun orda yerler 5 cm olmusturrr ahahahah
nan aslında sabah balığa gitmek vardı bi ağ kepçe olacaktı kar suyu kaçan balığı toplayacaktık kenardan :D haberlerde gördüm adamlar 10ar kilo balık almış :D
istanbulpark tarafına gelen olursa buraya yazsada bende cıksam:D
kucukkoye gırmeyın goptakıler trafık lambaları bozulmus herkes kafasına göre spec :D
auhaudhau enes bmw'ye ne yaslamıstın mıgrosta :D :hehe:
Kocaeli'ye gelen olursa ya da Kartepe falan, mutlaka haber versin. Ben Umuttepe'ye yakınım, atraksiyonlara açığım :D
bakırköy uçuyor şu anda :D
buda avcılar firuzköyden bi kare akşam üstü çektim dükkandan çıkarken dahada beterdi :D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...77632875_n.jpg
erayın kamyonet ile drift videosunu izledinizmi :D
O bir E.Y Klasiği :D isyankar drifci