Bu arada zaman buldukca araclarini bol su ile yikayin. tuz ve kimyasal sulisyon boyaya zarar verebilir. sirket qracimin silecekler dokulmeye basladi
Tem izmit yonu ve umuttepe cikisi Hakkinda fikri olan var mi?
Yarin sabah nasil olur acaba, zincirle cikar miyiz umuttepeye?
Temden korkum yok da, 100 km yol gidip 10 km yukari cikamamak var![]()
Dayanamadım az önce bi kurtköy turu attım cıkısta guvenlıkler şaşkın şaşkın bakıyordu hiç araba çıkmamıs sıteden kar tuttuktan sonra aşşağı kısımdan. Dikkatimi en çok ceken sürücü hatası millet yerler karlı diye 1 ile gitmeyi iyi bişey sanıyor sanırım benm 3-4 vites yazlık lastıklerle rahat yol aldığım yeri adamlar kalıp kalıp sağa cekmişler inemeyenler 4 lü yakıp sağa cekmiş. Kışa alışkın olmayan sürücü tipi sanırım. Lafım meclisten dışarı 17 yaşındaki kardeşim inanın 15 dk turladıgım arada gördüğüm sürücülerin %90 nından daha iyi yol alır alıyorda![]()
Gecen gun Almanyadan gelen bi arkadasin anlattigina gore kasim-mart ayi arasinda kar lastigi takmak zorunluymus. Daha dogrusu kasko kaza yapan aracta yazlik lastik varsa karsilamiyormus. Bence cok guzel bi sistem bizdede uygulanmali en azindan trafige kar lastigi olan cikar olmayan aracini evinde birakir..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
aynen
bu işe devletin el koyması şart yada belediye artık her neyse
kişilere bırakırsan her zamanki gibi boku çıkar işin
kar lastiği takmak şart olmalı istanbulda kış aylarında
gerçi her işin başı eğitim
önce kabiliyetsizleride eğitmek lazım
adam araba kullanmayı bilmiyorsa gökten kar lastiği yağsa ne para ?
kadıkoy pendik minibus yolu iptal 45 dk da bostancıdan idealtepeye geldim
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
abi gülbağ bildiğin buz pisti kar yok denecek gibi yani 1 cm falan ama her yer buz düz yolda araba gitmiyor yürümek imkansız gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)