yağmurdan ne gibi sıkıntılar olabilir ? çoğu zaman açıkta bırakıyorum arabaları ona gore onlemimizi alalım
Printable View
yağmurdan ne gibi sıkıntılar olabilir ? çoğu zaman açıkta bırakıyorum arabaları ona gore onlemimizi alalım
@GSİ CLUB kardeşim anadolu yakası için son durum nedir yağış ne zaman gelir birde yarınki durum ne olur havalar istanbulda böylemi devam edicek bayarama kadar:D
Batı ataşehir bir anda fena yağmur başladı
İStanbul'un kışı sert geçirme olasılıgı düşüşe geçiyor.. İbre dönüyor hafiften.Avrupa yanacak kışın bunu net diyebilirim.Güney bölgelere yıllarca kar yağmayan yerlere kar düşebilir.. Ekim başında genel değerlendirme yapacağım tekrar :)
Yapma yahu,bizi heveslendirdin :(
Yine mi gol degil?
Peki genel gorusun nedir mart ayina kadar?
P.tesi - Salı Bütün marmara bölgesi için acil alarm verilmesi lazım.Aşırı derecede yağış var..
Sibirya 2 günden beri hareketli.. Sanırım uyandı ve aktif hale geçicek.Şimdi son 1-2 veri kaldı onlarda tabloyu sunduktan sonra 10-12 gün sonra bu kışın adını koyabiliriz.
Hava gerçekten sıkıntılı , fena patlıcakmış..
Alarm verildide alarm verilse ne fark eder yine acemi suruculer yine dikkatsiz suruculer...
O degilde ins barajlarimiz dolacak gene
Şu anda zincirlikuyudayım burda çarşı pazar karıştı sel götürüyo tamaaaamm.... :)
aynen, bende Şişlideyim - Fena bir şekilde yağmur yağıyor..
Kartalda'da efsane yağıyor şuanda.Yukardan sürahi leğen ne bulurlarsa boşaltıyorlar aşşağıya.
Pendik'te aynı şekilde... Fırtına, yağmur, hortum, kaos, felaket ... :D
pendıkte acayıp sımsek cakıyor yav