Karalara baglamiyoruz abi yerler dolsun da gezintiye cikalim :)
Printable View
Karalara baglamiyoruz abi yerler dolsun da gezintiye cikalim :)
sabah hava ılıktı , demin eve girdim bildiğin dondurucu soğuk gelmiş yarınki karın işaretlerini veriyor :D
Çekmeköy'de hafif hafif attırıyor, hayırlı işler.
Ankara Bahçelide hafif kar yağışı başladı.İnşallah çoğalırda karın tadına varırız. :D
Uludağ,Kartalkaya çoşuyor bildiğin..Yarın öğlene bu konu 650 sayfa olur :D
Emir merhaba suanda ankaradayim yarin aksam yalovaya gecicem bolu uzerinde sikinti olur mu yoksa bursa uzerinden mi gitmek.daha iyi olur tavsiyeni bekliyorum kardesim
Emir bu kar anadolu yakasından avrupaya mı kayarak gelecek yoksa tam tersimi ? Avcılar da hala hareket yokta çekmeköyde hafif hafif atıyor diyor arkadaş
Emir daha önce de sormuştum ama dikkatinden kaçtı sanırım Çanakkale'de geçen sene yılbaşı zamanı gibi bir kar görür müyüz? Veya daha kısa, bu sistem Çanakkale'yi de etkiler mi?
Avrupa'dan anadoluya kayacak.Dediğim gibi yarın öğlene kadar yüksekler ve bazı bölgeler lokal kar yağışı görecek.karla karışık yağmurda mümkün.ama öğleden sonra artık film başlar.Daha soğuk tam girmedi şu an 850hpa -4-5lerde. -15 inecek daha :)
Şu sistem çanakkaleyi vurmaz.Eğer cephe ve siklonik yağış olsaydı olacaktı ama deniz etkisi kar bandı oraya kadar uzanmıyor maalesef.Ocak 2.yarısında çanakkale için bir şeyler olabilir
gopta daha bişey yok ama hava buz gibi
Emir bu taraflara yine bi cacık çıkmaz dimi :)
Tesekkurler emir beklemedeyiz artık :D
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-i...=gunun-icinden
kaç gün önceden dedi iptal olcak diye :D
Adana icin bisey olma ihtimali yok ama Mersin icin accu de yazan tahmin doğruysa baya yağacak gibi
Yarin aksam 5 den sonra avrupa yakasi icin kis lastiksiz sikinti olurmu
Mecidiyeköyde ufak ufak atıştırıyor :)
Şuanda başladı Bomontide yağmaya ufak ufak