şimdi tekirdağ a geldim , ana yollar açık heryerde kar kureme araçları var , silivriden sonra buz yollar çok uğraşmamışlar, sonrasında temiz bulut bile yok![]()
şimdi tekirdağ a geldim , ana yollar açık heryerde kar kureme araçları var , silivriden sonra buz yollar çok uğraşmamışlar, sonrasında temiz bulut bile yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hala bi aksiyon yok
Bahçelievler şahane şuan..heryer bembeyaz,hava sanki gündüz gibi,açtım perdeleri terastan izliyorum..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Fulya bembeyaz rahat 15-20 cm kar var yol üzerinde
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Ohhh beee dun aksam taksi ile eve geldim dışarısı felç taksi ile işe gidicem.
Çok şükür teğet geçti bizi
Yanlama için olimpiyat evindeki tum girişler kapalıydi en son ataköy de yanlamak isteyenlere duyrulur![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Levent bitik baya bir kar birikmis yerlerde sokaklar falan bombos
Urfaya kar yagıyor
www.honda-tech.com
Sabah 6:40 da Ataşehir den Tuzla ya geldim otobandan. Ataşehirden çıkış gayet kolay oldu. Otobanda da çok sıkıntı yok. Sultanbeyli de çok ciddi tipi vardı. Devam ederse yol kapanır diye düşünüyorum. Yol boyunca sadece 2 tane kar küreme/tuzlama aracı gördüm. Yağış aynı şiddette devam ederse başa çıkamazlar. Sabiha çıkışında sonra Kavakpınar'a kadar her yer iyiydi. E5e yaklaşırken tipi var ama sıkıntı yaratmıyor. E5 Tuzla civarı her iki yöne sıkıntısız akıyor.
Emir e gerçekten tebrikler bu arada unutmadan.
TEAM PAŞAOĞLU
Ankara -10 dereceydi sabah arabaya bindiğimde.
Sabah 05:20 kalktım çıktım arabayı temizledimAtaşehir'den yola çıktım köprüye kadar her şey normaldi Avrupa yakasında işin rengi değişti.
Mecidiyeköy Trump tower önünde kara saplandımlastik olmasına rağmen fayda etmedi. Bir şekilde sıyrıldım oradan Bomonti'ye geldim sanki Alaska'ya geldim o derece berbat burası
![]()
Bomonti Silahşör Caddesi
Otelin camları buz tuttu![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)