Film bitmeden filmin yarısında sıkılıp bitti diyenler pişman olacaktır.45 dakikaya boğaz hattı hazırlansın,25-30 dakika sonrası anadolu yakası hazırlansın.Yazdıklarımı iyi okuyun.. Her ilçeye cm verildi,o cmlerden 1cm aşağıda gel-me-ye-cek.Benim için bu sistemin yorumlaması bitmiştir,diğer sistemin analizi ile meşgulum.Ara sıra girip genel bilgi vereceğim.Herkese iyi geceler
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ankara için kar vakti demeni bekliyorum bırak İstanbul'u emiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
gece bi ara rüzgar karayele meyilli olacak.Yarın sabaha kadar aralıklarla etkili olacak biçimde anadolu yakası kar alırken,avrupa anadoluya oranla daha sık etkili kar alacak.yarın öğleden sonra ise doğuya kayan alçak basınç van dolaylarına meyil etmesiyle istanbuldaki kütleler 1.5km doğuya çekecek.Anadolu yakası,gebze,sakarya hattı canlı olacak.Ben önceden çok kez yazdım,çizdim ve ne derece kafa yorduğumu bilen biliyor.B.düzü,çorlu v.b az kar cm verdiğim çoğu yer bu gerçeği kabullensin.Bursa'daki kardeşlerim ise kadıköy tarafından inen kütleleri takibe alsınlar.Sizde sıcak cephe merkez o yüzden kar olarak daha kaliteli kar alacaksınız.Batı karadeniz destan yazmaya devam ediyor konuşmaya gerek yok.İç bölgeler için açıklama yok,1 ocak gecesinde masaya yatırırız iç anadolu bölgesini.Mgm radarını takip ederek kafa yoran arkadaşlarım ise ppi radar endeksine bakarken maks'a göz atsınlar.Ppı'da oluşan kütle hemen düşmez asılıda kalabilir,ama maks'tada aynı görüntü varsa 3-5dk arasında kütle boşalır.Daha önce cevapladığım bilgi verdiğim konumlara cevap vermeyeceğim aynı şeyleri tekrarlamak konudaki içeriği bozuyor.p.m yoluyla yazmanız daha iyi olacaktır.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Agzina saglik emircan, konuyu takipteyiz.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bahçeşehir fena değil ama ana yollar açıkaz evvel çıktım biraz Benz C ve Bmw 3'ler can çekişiyor herzaman ki gibi
Sabah 6-7 arası umarım açık olur ara yollar kar küremem gerekmez.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yesilkoyde canlandi ara sokaklar felan kar olmaya basladi
yeşilköyde şimşekler çakmaya başladı hadi hayırlısı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)