Bu durum Pazara kadar devam eder mi yahu Cumartesi geliyorum az eğlenelim buralarda hava soğuk bile değil neredeyse :D
Printable View
Bu durum Pazara kadar devam eder mi yahu Cumartesi geliyorum az eğlenelim buralarda hava soğuk bile değil neredeyse :D
Zekeriyaköyü görmeyin :D
Birazdan marş basar yeni AT lastiklerimi teste çıkarım.
bu kadar miydi?
:p
diyenler vardi..heueh
bostancida film koptu. ise gitmesem olur mu diyecektim , nöbetcileri zor gondermisiz zaten :)
bostanci an itibariyle .
herkese mutlu yillar. emir super bir yilbasi olacagini gunler oncesinden bildin kardesim,tebrikler...
http://i.hizliresim.com/jV50Xr.jpg
Bostancıdan Ataşehire geldim.. Baya uludağ kıvamında her 2 semt de.. Lastikler sağolsun gayet rahat gelebildim
Asıl bomba yarındı dimi. Bu gün böyleyse yarın Nasıl olacak yahu. Mü-kem-mel olmuş dışarısı ve hala da yağmaya devam ediyor. Lokasyon Çamlıca.
Biz eğlence peşindeyiz de Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun.
Süpürgelik açık mı acaba bilen var mıdır?
asil kopma bu gece olacak hazir olun :)
darısı Ankaraya :)
Zeytinburnu-Ümraniye yaptım arabayla.
belediye bişey yapmamış yollar rezildi. Ayrıca kar lastiği olmadan yola çıkan dallamalar yüzünde trafik oluşmuş.
Bide arkadaş tamam yavaş gitcende o zaman gir sağ şeride ordan git ya orta şeritte yada sol şeritte yavaş gitmenin alemi yok. Bana diyo bas bas nereye gitcen sana amk ben giderim dedim. Bu havada öyle gidilmezmiş bizim insanımız çok biliyo.
Tepeüstü sağlam yağıyor. Ayrıca şirkete yemek getiren firmanın aracıda yolda kalmış :D burdan yardım çağrısında bulunabilirim :D
E-5 te 20 ile giden zihniyete sokayım götünüze güvenmiyorsanız otobüse taksiye binin 10 km yolu 40 dk geldim. kış lastiği olmayıp yola çıkan bazı sığırlar ara yollarıda kapattı
Dallama hem gidemiyor hemde en soldan 4lü yakıp gidiyor. madem gidemiyon beceremiyosun trafiğe çıkma. hadi mallık yaptın çıktın sağdan git anasını satayım. bu trafiğin çoğu böyle ileri zekalar sayesinde oluyor. bu arada bu trafiği çekenlerden değilim ev pendikte iş kurtköyde. ama vicdanım el vermiyor böyle dallamalar yüzünden insanların perişan olmasına.yazık günah
başladık gene!
bizim burada hafif bayır var, her sene aynı terane
vırrr vırrr vırrrr vırrr çıkmaya çalışan gerizekalılar
bekliyorum, şunlar gideceği yere gitsin bende 1 el atıp geleyim ehehehe
Buarada beylikdüzü mermerciler sanayi (sanayi yönetiminin'de ben ak bir damla tuz bile dökmüyor) bitik ambarlı/yakupluda bir okadar hoş, bahçeşehirde belediyeyle kar kavga halinde, temizliyorlar 3 dakika sonra gene yağıp doluyo yollar birsürü küreme ve tuz aracı dolaşmasına ragmen yetisemiyor :) radar cezası yedigim haramidere baglantı yolu camurlu kardı tutma yolundaydı rahat rahat gidiliyordu 20 dk önce ama simdi hızlanan karla noldu bilmiyorum.
Hani lastik yoktu önüne gecmiyoduk arkana geciyoduk. şirket specmi devam ediyosun :D
aynen dediğin gibi bide 4 lü yakıyor sanki bi işe yarıycak :)
onlarda ayrı bi dünya zaten haliçten m.köye gidişte hafif rampada bile kalan vardı.
aynen şirket spec.
dün akşam servis gelemedi bende şirket arabasını aldım milleti evine bıraktım. bugün almam ama sabah sabah sinir stres oldum yollarda salaklar yüzünden.
koskoca kamyon arkada dorsesi var polis durdurmuş kar lastiği yok kaplamaları bile kabak :mad:
Buradan 3 sene önce bana kar lastiklerini satan Mali kardeşime tekrar sevgilerimi yolluyorum :D
nexen winguard sport rokcs :D :D
http://static.baza.farpost.ru/v/1409829339260_bulletin