kadıköy gayet stock :)
Printable View
kadıköy gayet stock :)
İzmirde kar ve tipi şiddetlendi, Alsancakta mahsur kalmaktan korkuyoruz.
Kartal zır stock
Bostancı tırt...
Bu sefer yağış yılbaşına göre çok daha hafif oldu, hemen hemen hiç kuvvetli yağış göremedik :(
Cumartesi-Pazar ve ay sonu için görüşlerde bir değişiklik var mı?
Geçen yıl 18 Şubat gibi bir gün bile güzel olur :)
Ankara'da tık yok hala,beklemedeyiz.
emir ankara hala stok bu nasıl kış sabaha dolarmı kar tipi istiyoruz artık
Accu ya göre haftasonu parti var :)
Emir'in dediği gibi düşük levelli bir kar yağışı var gece biraz daha yağar yerler tutar ben haftasonundan ümitliyim
Yarın sabah istanbuldan sakaryaya gitmeyi düşünüyorum sıkıntı olurmu acaba fikri olan varmıdır
Yazarken dikkat edelim, kari yagdiran bu adam degil, karin talebinde bulunmanin faydasi yok:)
Ama mumkunse ctesi yagmasin pazar yagsin-)))))
Ilk ve ortaöğretim tatil-istanbul
Arkadaşlar fake vali hesabından troll lemiş.Kusura bakmayın tatil filan yokmuş :)
Vasip Şahin den açıklama ;
''Meteorolojik verilere göre kar yağışının yarın öğlenden itibaren azalarak İlimizi terketmesi beklendiğinden eğitim öğretime devam edilecektir'' Diyor kendisi
Sabah her yer muhtemelen buz olucak, hiç düşünmüyor okul servislerin o dik rampalı sitelerde ne yapıcak ne edicek. Kar yok ama buz var vali bey diyesim geldi.
21-24 2.seviye bunun 1-2 tık üstü olacak,yine 28-29 ocakta öyle.Bunlar aparatif.Ocak 30-şubat 10 arası yarından sonra 2 filmi vizyona girebilir,takip sürüyor şaka değil erzak hazırlamayı göze alınız.. tam günü belli değil ama 30 ocak-şubat 10 arası bu patlama olacaktır.. inşallah olmaz.. The Ace ve Eworen nickli üyelerde hemen hemen bu patlama hakkında destekleyici yorumlar verecektir eminim.. Yarın akşam bu yağışlar kesilir,iyi bir ayaz olur.ankara ise bu gece tek tük bişeyler alır yüksekleri.. nası bir yerse halen 2-3 derece..Ama benim moralim iyi çünkü rahat olun ankara için efsane 30-40cmlik bir sistem sözüm var.
Sabah 5'te kalktım, baktım M.köy'de kar yok yolda açıktır diyerek 6 gibi Kartal'dan Ankara'ya yola çıktık.
1-2 yerde aşırı sis vardı, 5-10km boyunca da yolda sol şeritte hafif kar vardı o kadar.
Geçen ay ansızın bastıran kardan sonra buna kar bile diyemem.
Herkesin tahminler yattı.
Ankara'da şu an kar yok, arada yağmur yağdı o kadar. Yarın öğlen gibi dönüşe geçicez, bu şekilde olursa bir sorun olacağını düşünmüyorum...
http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar...=06&rU=ppi#sfB
ankaraya konyadan bişeyler geliyor.. hadi bakalım belki bişeyler olur.. Son 2 sistemdir ecmwf,gfs v.b kurumların ciddi çıktıları ile gerçekleşen reel yağış tam tutmuyor.şu şehir kameraları gibi otabanlarada kamera konulsa..
İstanbulun bu cumaya kadarki hava tahmini nedir?