en yakın avm otoparklarına çekin
bu arada kararma başladı
Printable View
en yakın avm otoparklarına çekin
bu arada kararma başladı
abi şu an öyle geniş aralıkta sıcak yok.Şöyle diyebilirim ; Yaz yağmuru ve nisan yağmurları dönemi geçtiği zaman Haziran 1-Temmuz 30 arası hatrı sayılır sıcak olur.Şu an nisan yağmurları var,bundan 2 hafta sonra yaz yağmurları ve kırkikindi yağmurları gelecek.Haziran'a kadar bu süreç devam eder
Edirne'ye dün geceden beri dolu-yağmur yağıyor büyük ihtimal akşam üzeri de İstanbul'a gelir.
Bomontide yağmur başladı, havanın rengi itibariyle birazdan dolu başlar gibi.
Kadikoyde basladi, hemen bi kosu arabali vapura motosikletle zipladim sirkeciye geciyorim bogaz hatti suan temiz ama bulutlar kapatiyor yavas yavas...
Ankara içinde 2-3 saat var daha.. Şiddetli yağmur olduğunda durum farklı ; Atıyorum ilk yağmur başladı şakır şakır yağarken arada doluya dönebilir..
valla tırstım gittim beylikdüzü migrosun otoparkına bıraktım iş cıkısına kadar kafa rahatladı, işte eve gidene kadarda yagmazsa tamamdır:D
şimdi(beylikdüzünde) başladı burda cama çerceveye atıştırmaya :)
haydaa dolu olacağını şimdi gördüm. Araba beylikdüzünde açıkta. Emir beylikdüzünü dolu vuracak mı :/
an itibariyle.kadıköy güneşli,dolu muhabbeti stres yaptı.
aynen kazaskerdede hava bi kapadı ama açtı şimdi
pas geçti herhalde?
Ataşehir de bi kapattı dedim şimdi patlayacak hava ama 10dk geçmeden geri açtı. Şimdi güneş kavuruyor tabiri caizse.
Arabayı battaniye bez sardım hanım aksam dalga geçti güldü. Şimdi bir yandan yağsın istiyorum, bir yandan yazık onca araç var dışarıda yağmasın diyorum :)
Zararsız ufak taneli yağsında kimsede zarar görmesin bizim emeklerde boşa gitmesin :D
Zarar verecek şekilde yağmadı dolu zaten. Ufak boyutlarda anca kılcal çizik vs yapar. Çok dert etmeyin.
Çok kötü dedin emir araba ağaç altında gerçi ama tırstım şimdi. Araba ankara'da ben Konya'da umarım yanılırsın :D :D
ahanda kapkara olduk yine
Atlantise bıraktım sabah arabayı Emir :) Sağolasın