Emir Ankara icin net bilgi verirsen seviniriz
Printable View
Emir Ankara icin net bilgi verirsen seviniriz
Bu sistemcigi atlatalim daha daha iyileri bizi bekliyor
Surekli guzel ciktilar veriler gelmeye devam ediyor
Devam devam :)
Erenköyde de güzel yağmaya başladı ama öncesinde yağan yağmurdan dolayı tutmuyor
sıkıntı olur tedbir alın
sabaha karşı kar başlar,yüksekler örtü yapar,merkezde ise öğlene kadar kuvvetlenir.P.tesi gece ise güzel kar yağar salı öğlen biter.10-20 cm arası kapatırız ortalama.
Sinyali alanlar nası belli ama :D 7 gün sonra phase ve pattern değişimi var.O büyük darbe bize çok yakın,halen diyorum 2016 efsanevi bir kış olacak.2012 tarzında..
Maltepe zümrütevler ... Burda çarşı karıştı. Öncesinde yağmura rağmen tutmaya başladı.
ecmwf çok güzel bi çıktı sundu sabırsazlanıyorum emir :D
Maltepe Fındıklı Mah kar başladı güzel yağıyor yarım saatte araçların üstü bembeyaz oldu
Ne zaman kesiciye girecek bu kadar gece mi :)
Çekmeköy'de yerler tutmaya başladı, hayırlı olsun.
pendikte yağmur var hala bi gelemedi buraya.
Havayı koklayan adam sabah istanbulun durumu ne olur?
Googledan hava durumuna baktığımda sabah suları kar yağışlı gösteriyor
Yollar mollar tutar mı?
Servisi yakmiyim ona göre evden erken çıkayım :D
istanbul şu saatden sonra güneş görmez.salı gününe kadar etkili olur kar,tutarda yani.tedbirinizi ona göre alın
ben 06.15'de bahçelievlerden çıkıyorum, şişliye giriyorum kahvaltı yapıyorum börekcide. Tam 7'de kurtuluşda olmam lazım :D
geçen sefer yağdığında haliç rampada kalanlar yüzünden 15 dakika geç kaldıydım bu sefer 05.30'a alarm kurup dışarının durumunu seyredecem :)
Konya için hiç tahmin var mı?
Yarin okullarda tatil oldu oyle yazdi vali twette
bende önceden metal iş sanayiye personel çekiyodum da ordaki işi bıraktım totoşluk ettiler :)
şimdi yakupluya tek servis atıyorum 8'de işim bitiyor metrobüse atlayıp evde yatıyorum akşam 4'e kadar. Sonra geri geliyom 6'da başlıyorum servise :D
Bu aralar bursa transfer işi çok çıkıyor kuveytli aile götürüp duruyorum o arada benim serviside peder atıyor :)