Emir in İzmire gol haberi vermesini bekliyorum :D
Emeğine sağlık ..
Printable View
Emir in İzmire gol haberi vermesini bekliyorum :D
Emeğine sağlık ..
Emırcım selamlar;yarın fabrıkaya Tupras'a gudecegım,Korfez'de.
Yarın sabah 9-10 a kadar ne kadar kar bırıkır? Gıdebılıcek halde olabılırmıyız?
Emir severek izliyoruz izlemeyenleri dışlıyoruz kardeşim :D Eline koluna sağlık :)
Emir İstanbul geneli için ortalama bir güncel çekermisin :) tüm gece boyu kar yağacakmı, ne şiddette yağacak? yarın gün içinde nasıl olur, bazı kaynaklar yarın öğleden sonra yağışın şiddetini artıracağı yönünde, seninde tahminin o şekilmi yoksa sabahtan itibaren tüm güne yayılacak şekildemi?
teşekkürler..
tedbiri alda şu anki tabloya göre 5-6cm birikir..
Anlık analiz ;
http://i63.tinypic.com/ve0osp.jpg
Neden birden soğuma güçlendi v.b derken denklemi çözdüm.Şimdi kırmızı çerçeve içine aldığım oluşum sistemin en son geldiği yer.. Gördüğünüz gibi vakum gibi derin bi sirkulasyon var.Soğumanın keskin olma sebebi bu.Solda bulunan sarı daire içine aldığım 1.ab alanı nemi iç bölgelere pompalıyor ve viraj rolünde olan ab,rüzgarın lodos şeklinde iç bölgelere gitmesini sağlıyor.Dolasıyla lodosla ısınan ve 1.ab'miz sayesinde nem(yağış) kazanan bir yapı,sistemin keskinliği girince küt diye düşüyor ve oluşan nem kar olarak düşüyor.. Yukarda sarı daire içinde bulunan ab ise bizim dikey hareket dediğimiz,kuzeyli soğuk havayı iç merkeze doğru itiyor.Yani bütün elementler ortaya mix yapıyor.. Soğuğun hızı yukardaki 2.ab yüzünden,keskinliği 1.ab ve 2.ab'nin mükemmel uyumu sayesinde oluşan yapıdan,yağış bollugu ise 2.ab'nin konumundan kaynaklanıyor.
Yarın 5 de sınavım var gece boyu sabah 7.30 ve aksam 5e kadar sağanak kar yağışı gösteriyor telefon.Tahmin doğruysa tatil gözüküyor
Bu sefer Ankara'ya kar var mi ne zaman ve ne kadar yagacak
Sağol müdür sabah duruma göre şirket spec gidicez anlaşıldı. Büyüksün reyiz severek izliyoruz :D
Emir sen bulut filan Mısın ;)
Herşey bir yana tüm aileye senin yorumlarını iletiyorum kardeşim,emeğine sağlık!
Yarin yine aksam trafiginde bi dunya kar lastiksiz kamil yollari felc edecek. Hadi hayirlisi
Sagol kardesım,ozaman yarına ızın vereyım kendıme...
Salı gıderım.
Emir kardesim valla bilgin lazim okudumda tam karar veremiyorum.
19 ocak sali gunu sabahtan istanbuldan uludaga gidelim diyoruz 21 i aksamina da donucez.Feribotla gidicektik sen pek yanasmiyosun galiba napalim ne edelim ne tavsiye edersin? Karadan mi gidelim feribotlami gidelim ne edelim
Selamlar, yarın akşam manisadan çıkıp istanbula gitmeyi düşünüyorum. Balıkesir bursa kocaeli sakarya vs ne diyosun?
7tepe üni. 18 ocak büt leri ertelemiş.
karı bilmiyorum ama etimesgut cıvarlarında acayip bi rüzgar var emir kardeş normal mi bu , kar beklerken lodos geldi :D