Nish adalar çok fena,kar,buz, tipi ayrı bir dünya maltepe,bostancı,çamlıca m.köy e-5 temiz.
Printable View
Nish adalar çok fena,kar,buz, tipi ayrı bir dünya maltepe,bostancı,çamlıca m.köy e-5 temiz.
Ticaret üniversitesinde bi arkadaş vardı yanılmıyorsam tatil olmuş buradan arkadaşa haber vereyim dedim
Bostancı tırt...
Aksam saat 8gibi floryadan yola cikarak rivaya dogru gittim.Florya dan köprüye kadar karla karişik yağmur vardi derece 0 ile 2 arasi daydi.Saat 10 gibi riva tarafinda yoğun kar vardi lapa lapa dedigimz cinsten yollarda hafif hafif tutma vardi farlar yoğun lapa lapa kar yağışı ile buluşunca görüş mesafesini baya düşürdü 30km 40km süratle gotmek zorunda kaldim. 11 gibi dönüş yoluna ciktim köprü ye dogru geldikce azaldi ikitelliye dogru karla karışık yağmur gibi oldu kucukcekmece florya bise yoktu.
Edirnede hala kar-yağmur yok ama hava baya soğuk
İstanbul açıklamam yukarılarda mevcut bunlar ön alıştırma az sabr.Ankara için 1,5 saat kaldı ortalama.
emir kaçırdıysam özür ama izmir için durum ne beklenen bugün yarın?
Edirne/kesandayiz beklemedeyiz ama bisey yok
ümraniyede baya durmaksızın yagıyor hızlı bır sekılde ama o yagmaya cok tutmuyor gibi yerler beyaz ama bu yagmaya 15 cm olması lazım o deerece yani..bakalım sabaha kadar ne olur
Tekirdağ İçin bir tahmin Varmı ara ara yağıyor araç üstleri felan tuttu önceden merkezde ama daha fazla olur mu yarın sınav var ona göre çalışalım😀 Aradım ama bulamadım söylediyseniz özür dilerim
Saat başı 2 yakayı da geziyorum, Anadolu da daha çok yağıyor :))
Emir hayırlı aksamlar
Balıkesir merkezde kar yagışı ne zaman başlar?