bildin bildin çayyolu tarafı ince ama tutmalık yağmaya başladı gambit in dediği gibi
Printable View
afyonda çevremdekilere yagcak dedikce kar düşmüyor :D sanırım sıkıntı bende
akşam şöyle aha yagdı tutucak dedigim saatlerde atıştırıp geçti içimizde patladı varmı afyon için bi ön görü havayı koklayan adam :D :D
Bahçeliye güzel yağıyor.
Istanbul tırt. Yazlık lastikler ile bütün Çengelköy ile Bostancı arası bütün Semtler de sorunsuz gezdim.
istanbulda bi kemerburgaz bergrad ormani ve cevresi eylenceli tavsiye ederim.
Söğütözü yağıyor ama tırt, yerler bile tutmaz.
Dışkapı da ince ve hızlı yağıyor, ama yerler ıslak olduğu için pek tutmadı
Mamak-Altmışevlerde başladı. Forum outletin orada bir hikmet var her yağışta tek oraya yağıyo bende her yağışta oradayım standart :D Etlik-keçiören kuru olsa bile forumda ciddi ciddi tipi oluyo. Birazdan oraya geçecem :D haberdar ederim
Bahcesehir ince ama hizli ve surekli yagiyor, cogu yer karla kaplanmis simdiden. Kopekler topluca ve saldirgan bir tavirla gezmeye baslamislar, demek ki yiyecek bulamiyorlar bi kac gundur. Disariya 1-2 kap bisey birakalim.
O degilde aksam aksam bitik lastiklerle gobekten kontra vererek doneyim dedim, az daha kaldirima giriyordum. 5 cm ile kurtardim. Donmek benim neyime? :D
çayyolu güzel yağıyo yollar tuttu bildiğin, bi gece evde oturduk onda da kar yağdı :/
Keklik tipi seklimde yagiyor. Yerler tutmaya basladi
Emektede güzel yağıyor , yollarda birşey yok fakat arabaların üstleri tuttu :)
Maşallah güzel yağıyor,özlemişiz. :D
http://i6.ressim.net/resim/2016/01/1...8_16354109.jpg
İnsan bi gsi club felan yazar ayıp ayıp reyiz :D burda yerlerde tık yok..bana inat az yağıyor :D
Forum outlet bu sefer iyi degil yerler hic tutmamış heyecanlanmıştım oysa ayvalı tarafını şiddetli görünce :)
Mobeseden izliyorum yollar hep açık anlaşıldı bu sene kar filan yok
Beyler az bi sakin olun :) emir 1-2 tuyo verdi beni de sardırdı da :) 10 gun sonra keske bu kadar çağırmasaydik dedirtmesin aman diyim :)
Esenyurt - kıraç özellikle aralar baya keyifli nitekim beylikdüzüde öyle fakat ordan sonra yeşilköye eve geldim yerler gram tutmamış. Esenyurtta -2 gösterirken bakırköyden itibaren -0.5 düştü
Başakşehir şuan ince ince hala atıyor.