Ataşehir uphill tarafi gobek bihayli eglenceliydi :D
İstanbul park arkasi otoparkta öyle video çeken var işe bekleriz :D
Printable View
Ataşehir uphill tarafi gobek bihayli eglenceliydi :D
İstanbul park arkasi otoparkta öyle video çeken var işe bekleriz :D
tuzlada yağış yok arkadaşlar diğer yerlerden anlık sonuçlar nasıl acaba ?
erenköy pert fena yagıyor..ara sokaklarda kaltırım ile birleşti yollar.. şöle 50cm olsun yok la olmöusken 1 metre olsun :D
şimdi camdan baktım kaldırım ile yol birlesmiş tüm hızıyla devam ediyor :)
Darısı başımıza arkadaşlar sabaha kadar böyle devam etsin maşallah :)
Cennette kaldırımla yol bir jantın yarısına kadar geliyo ara sokaklar zaten bitmiş :D
Bostancı sahil yolu boyu eğlendik az biraz :) yarın iş güç olmasa sabaha kadar yolu vardı. :)
http://img208.imageshack.us/img208/562/img8671bs.jpg
Hilal Cebeci bile hırka ile poz vermiş, düşünün hava ne kadar soğuk :D:D:D
gayrettepe, mecidiyeköy süper tuttu, ara sokaklar fln muhteşem, otim taraflarına inmeyin çıkamazsınız fulyadan, yanlarken güzeldide arabayla çıkamadım zincir fln uğraştırdı :D
maltepede son durum felç yokuş aşağı spor ayakkabılarını giymiş kaymaya çalışan bir arkadaş camdan baktığımı görünce eğilerek kar topu oynuyorum ayağına yattı :)))
atasehir online ne ararsan var:)
polis frene basıp kaymaktan çekinip durmamış herhalde :)
buyruuuuuuun
snowy İstanbul - YouTube
bu ortam olan
aksıyonluları sız cektınız:)
snowy İstanbul - YouTube
gtr kimdi:D
yenibosnada şuan şiddetini arttırdı kar double tipi şeklinde yağıyor :D
Güngören dozu arttırdı sabah kadar böyle yağarsa çoğu yer iptal caddeler bile tutmuş durumda :)
şöyle bi yağmur yağsada şu karlar gitse:D suyu kaçtı artık
Kartal sokakları caddeleri iptal
Ataköyde şu an 50 metreyi zor görebileceğim biçimde tipi mevcut yaklaşık 13 saattir aralıksız araba üstündeyim beynim döndü artık :D
tuzlada hafiften yağmaya başladıı
Merter'de tipiden göz gözü görmüyor şu anda.. Evin önündeki yol bile gözükmüyor adam akıllı..
Sitenin otoparkına giden yol inişli çıkışlı ciddi yokuş. Gözümü karartıp çıktım asr ile bol bol inatlaştım :D Gerçi tekrar otoparka girmedim sağlam kar, karın altında da buz var.
Fotoğraflar yolda.
Mevlana bu kadar dönmemiştir bu gecede keyfini çıkardık :D
ben yürek yiyip çıkıcam birazdan :D
İstanbul felç resmen beyler , sarıyerden küçükköye kadar tüm sahil şeridini gezdim daha şimdi girdim eve ve yagmaya da devam ediyor deli gibi , yerlerde 10 cm falan kar var :D
Eve daha yeni girdim
akşam kavacıktan daldım karlı neresi varsa riva polonozköy şile vb bir çok ufak yer derken viaport un ordan çıktım oralar muazzam o civarlarda genel olarak yarım metreye yakın kar var sonrasında Temden daldım GOP sapağından girim yalnız sapağı resmen bulamadım görüş mesafesi yok denecek kadar az
Tem diye birşey kalmamış Tem da yaklaşık 5-10 cm kar var gözümün önünde 10 a yakın araç sağ sol o bariyer senin bu araba benim çarpışan arabaları oynadılar TIR ların hepsi durmak zorunda kaldı en son hiç biri kıpırdayamıyordu
Nasıl bir cesaret bu anlamadım ne kar lastiği ne zinciri herkez yolda olacak iş değil
AWD ve kar lastiği sayesinde hepsine el salladım..
Yarın sabah kesinlikle aracınızla sokağa çıkmayın tavsiyemdir belediye çalışsada kar etmiyor hemen kapanıyor tekrardan
Bi hayli foto var eklerim sonradan..
Şuan Halkalı gözgözü görmüyor çok fena tipi var , yollar kaldırım seviyesinde düz
Hava VTEC açtı :D