Aahahahah :D Yapmasalarmış daha iyiymiş :D
Printable View
vay aga biz yolda kalıoruz maltepenin dağlarında kimse tatil matil yapmıo
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h2qgb.jpg
Az önce Batı Ataşehir tarafındaydım, özellikle Varyap'ın olduğu ara sokaklar güzel kar tutmuş, fırsattan istifade azıcık eğlendim :D
Florya da kar birikiyor demiştim önceki mesajımda sanırım okul yönetimi durumu görüp korktu ve erken bıraktılar 2 ders kadar,florya E-5 üzerinden havalimanı istikameti açık,havalimanı ikitelli istikameti güneşliye kadar açık akabinde mahmutbey gişeler ve ankara istikameti sapağına kadar adım adım gidiyor,mahmutbey gişeler bahçeşehir yan yol 3 günde çıkamazsınız girmeyin,aynı istikamette tem otoyolu yavaşta olsa akıcı bir tek olimpiyat stadının oradaki viyadükte epey yavaşlıyor bilginize :D
kendimi bir an murat kazanasmaz gibi hissettim yav:)))
bahçeşehir telef styla oldu busene . nereye kafa çevirsem bembeyaz yollar iç acıcı değil 2-3 saate iyice perte bağlar :D
2.Köprü trafiğinde olan var mı levent-kavacık arası nasıl ?Zincirlikuyu trafiği?
aksama atasehirde olan varsa yanlamaya cikicaz katilabilirler :D hazir okullarda tatil. Yarinda yagmaya devam etsede cumartesi sinav iptal olsun :D
valla 2 3 saate çıkıyorum bende dolaşmaya bakalım
mazotu dolduralım da, trafikler kilit madem sıkıntı olmasın:)
avrupaya uzanma hedefim var seko, geçersem alo derim sana da:D
aslında ciddi bir kar yok tutmuş ama 5 -10 santim hafif bir güneş açsa kalmaz kar mar.. esas sıkıntı buzlanma var heryerde çok ciddi bir buzlanma var normal botlarla bile kayıyorsun..
ben anlamıyorum hiç finlandiyada kutuplarda izlandada kışın 8 ay - 10 ay ağır geçdiği ülkeler var.. adamlar doğuyorlar ölüyorlar ömürleri boyu adam akıllı güneş yüzü bile görmüyorlar ama gayetde güzel normal yaşıyorlar.. bizde iki gün kar yağıyor hayat felç oluyor heryer birbirine giriyor.. bence sıkıntı karda değil başka şeylerde..
4*4 aracı olanlar kaçırmasın:) demin havalimanı yolunda otomobil gümrüğünün otoparkını geçer geçmez sağ giren ataköye çıkan bir kestirme yol var orta kısmı asflat temiz çukur yok giriş korkutmasın felaket şekilde yanladık q7 candır:)
Beledıyeler hıc tedbır almadılar neden acaba ana harterler acık sayılır ama ara sokaklarda kafana gore takılabılıosun. :D
İstanbul trafigi bitmis..
sabah bmw yi aldım bakdım sarıyor daha parkdan çıkmadan kıçı başı oynamaya başladı geri koydum sonatayı aldım 1500kg alet üstünde nokian kış lastikleride var kar buz banamısın demeden gittim ulusda zaten yokuşşdan çıkamayan peşime takıldı :)
firüzköyden esenyurt tam 1 saat sürdü gitmek gelmekte 1 saat.
Sultanahmet'tede iyi kar var :)
Orada şartlar gereği çivili veya çivisiz kış lastikleriyle gezmeleri gerekiyor. Bizdeki gibi abuk sabuk yollar yok, alt yapıları, toplu taşımaları oturmuş, zırt pırt birşeyleri yap boz yapmıyorlar, takip mesafesine uyuyorlar, bizdeki gibi kimse ben bilirim modunda değil, ehliyet öncesi adam gibi sıkı bir eğitimden geçiyorlar, yolda giderken cep telefonu ile konuşup ruhu teslim etmiyorlar, sinyal nedir biliyorlar, sol şeritte 30km/h ile gitmiyorlar, yol isteyene yol veriyorlar...
Çok fazla faktör var; dolayısıyla da adamların karda ve buzda harika kullanmalarına hiç şaşırmıyorum. Dediğin gibi, sıkıntı başka şeylerde...
Dikkat ediyorum direksiyona geçenlerin %99'u kendine müslüman, ego tavan yapmış ve bencillik hat safhada. Misal, ışık olmayan yerde bir yaya geçidi var, yaya geçidinin başında da bu kar kıyamette doğrudüzgün yola bakamayan bir yaya var, benim gibi yayayı görüp düşünen ve yol veren sayısı %1'den bile az.
Ben yol verirken bile haşırt diye yanıdman geçmeye kalkışan egoist sürücü zannediyor ki o araçtan hiç inmeyecek, hiç yaya olmayacak.
Şu yaşıma kadar bir çok Ülke gezdim, gördüm ve sonuçta şu karara vardım, toplum olarak biz çok affedersiniz ama koca bir sığırız.
Bırak metro'ya, otobüse, dolmuşa...vs'ye binmeyi AVM'de asansöre binmeyi bile beceremiyoruz, daha o asansörün içinden çıkanı beklemeden kapısında bekleyen sığırlar var ve artık o tiplerle karşılaşınca da durma şu kapının dibinde, önce bekle bir ben ineyim sonra sen binersin diye gayet bağıra çağıra söylüyorum; hatta bazen sinirliysem, küfür bile ediyorum ki kafası dank etsin o dalaylamanın.
Bence okullarda seçmeli derslere görgü kurallarını, trafik kurallarını...vs eklesinler belki biraz adam olmayı başarırız.
benim en çok sinir olduğum kırmızı ışıkta göre göre geçip ondan sonra yolda 20-30 la gidenler. İndirip gırtlaklayasım var.
Valla servis 17.de kalktı ama biraz önce aradılar hala etierden mecidiye köye yeni gitmişler düşünün artık trafiği
Sanirim metrobus bozulmus millet topkapi yonunde metrobus yolundan yuruyerek geciyor
Bozulduysa eğer Alalh yardımcıları olsun.
Geçen sene kar yüzünden servis barbaros bulvarından çıkmamamış metrobüse binmiştim böyle bir rezalet olamaz, yine aynısını yaşamaz insanlar inşallah.
Topkapi merter yonunde metrobua gectigini gormedim. 1 tane gordum onada insanlari fabrikada monte etmis olmalilar
Hadi bakalı mbizde çıkıyoruz. Allah yardımcımız olsun. En kötü ihtimal 7km yürürüm.
SON guncel cekim otobus geciyor ama yer yok oyuzden insanlar yuruyor
beylikdüzü beykent sananayi içi bile felç oldu.trafik kilitlendi..allah evine gitmeye calışanlara yardım etsin.
Beykentte bide çalışma var dün deli oldum resmen bu akşam düşünemiyorum
Beykent' trafiğini ben genelde şu şekilde atlatıyorum.
E5'ten dönüyorum Beykent'e doğru sonra tekrar İstanbul yönüne dönüp Opet'i geçer geçmez sağdan Beko'nun yolundan PerlaVista'ya doğru gidip PVista otoparkın içinden arka sokaklara giriyorum en kısa çözüm bu gibi şuaralar. :)