yurtdısında kar lastıgıyle gıdıyolarda beledıye de calısıyo arkadaslaroyle bı durum soz konusuburda kar yagıyo ustune tuz atıyolar(yada belırsız sacma sapan bı madde ) arabaya sıcrıyo boyanı erıtıyo vsvsvs
ydısında yagmadan atıyolar yol tutmuyo otomatıkman buzlanmıyoda..Sımdı trafık kameralarından bakıyorum aanadoludan avrupaya 1.kopruden gelenler yokus yukarı cıkamıyo acaba neden
50cm kar varken ayak basılammıs yerde ben 150km dukkandan dukkana gıdebılıyorum ydısında sadece kar lastıgıyle dağ yolundan..Peeh
- K -
________
Dr.Ecu
Ben cikiyorum simdi
Rota Kavacik'tan Hisar'a oradan Hekimbasi'nin orasi yanyol uzerinden Umraniye, Atasehir. Belki Goztepe.. Ara sokaklara falan bakinabilirim
Allah yardimcimiz olsun![]()
kartal başka memleket arkadaş karı yine göremedim..
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
aklı olan yola çıkmaz dukkanda mahsur kaldım.. bağlarbaşı altunizde kilitt bu neya millet ekşin arıyor trafik olsada beklesek diye.. bir kaşık yağmurda felç olan ist trafiği boyle karda biterr işte ne bir tuzlama ne bişi millet patur kuturşu ara sokakta 4 araç birbirine girdi yolları düşünemiyourm
low is low
Altunuzade felç durumda![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kar durdu gibi buralarda.
boğaziçi avrupada sanki düzeldi gibi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Umraniyeden atasehire aralardan derelerden yan yan evdeyim darisi disardakilerin basina
İstanbula kar yağmasın arkadaş metrobüs iptal olmuş millet çıldırmış
m.milliyet.com.tr
Merterde hala bir tane bile düşmedi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Acıbademde işyerinde mahsur kaldım millet çarpışan araba gibi dokunmalarda inmiyor bile arabadanBide B.Çamlıcaya çıkıcam hesaptaa
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)