sabah kalktım birşey yoktu dışarı bi çıktım tipi şeklinde yağıyor ve hala devam ediyor.. (ümraniye)
Asıl sancı uyandığında..
Sabah lapa lapa yağıyordu şimdi güneş çıktı... Karlar erimeye başlar birazdan...(Kartal)
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
İstanbul'dan çıktım. Körfez'den Bursaya gecicem. Kar Körfez'e doğru hızlanıyor. Yola çıkacaklara duyurulur. Yalova Supergelik nasıldır bilmiyorum.![]()
istanbul park civarinda cok guzel yagiyor aykut106 ile bol bol dönup foto cktik böle devam ederse awd lere bayram olur
Dün akşam Bursadan dönerken Eskihisarda hafif yağmaya başladı. E-5 yavaş akıodu TEM e kaçıım dedim. Gişelere gelirken tipi başladı yerler ıslaktı sonra bir anda yol yok oldu. Kar duvarının içine girdim. Yolu göremiyorum yerler bembeyaz. Çizgi yok Ön camdan bişey göremiyorum bariyere göre yolu devam ettim. Temde pert. Sabancı Universitesine kadar yol felaketti oradan sonra istanbul tertemizdi. Ama bir anda kar duvarına girmek korkutucuydu.
IN BOOST WE TRUST
kozyatagı göztepe tarafları çoştu an itibari ile
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Kartalda tekrardan başladı, şiddetli bir şekilde. yarım saat öncesine kadar nerdeyse güneş açıyordu yaa![]()
Emre Kalkan
hadimkoy ince ince yagiyor
Hadimkoy iyi gidiyorsu an arabam kar tuttu
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)