Kar marmaraya yagıyor soğukluğu egeye vuruyor gunluk guneslık hava arkadasımın Balık cıftlıgınde 2 ton a yakın balık ölmüş dun gece :S
Kar marmaraya yagıyor soğukluğu egeye vuruyor gunluk guneslık hava arkadasımın Balık cıftlıgınde 2 ton a yakın balık ölmüş dun gece :S
Valla Denizli'de dün bi 1 saat kadar yağdı.. Sonrası fena halde bi soğuk.. Şu an ciddi anlamda kesiyo dışarısı.. Yağsın bizde eğlenelim ulaan![]()
ya sımdı kar lastiklerını depodan cıkarımmi cuma heryer gunes olacaksa usenıyorum arabayı kullanmıcam![]()
ben iyisimi depoya iniyimde kar paletlerini takıyım ceylanımarekor bizim işimiz
![]()
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
bu arkadaşın banlanmasını ıstıormozelımı burada paylaşıyor ahhahaha..
boğazkoydekı kar'ı bıtırdım ben bugun..
paşam erkencıyızsen bu saatte kalkarmıydın..? kafana eser dukkana uğrarsın dıe çay koydum poğaça börek aldm ama gelmedn ahahahha..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
akşam bahçeşehırde toplanalm mı arkadaşlar..?
en son yaptığınız etkınlıkte vatan gorevımı yapıodm -38 4 metre karen az sızın kadar eğlencelıydı bızım oralarda..
en kotu sıtarbakstan kahvelerımızı alırız, fotoğraf çekımı sohbet muhabbet yaparız..
berkan arkadaşımızın dedığı gbı, gölet alanımız genış ve engelsız bı zemın, sağlam kar yağdığında babasının arabasını kaçıran lıselı tayfa ve butun bahçeşehır gençlerı orda oluoshowunu yapan koşeye çekılıo, park halındekı başka araç marş verıo ve çıkıo meydana
kışın bu dağ başında başka turlu zmn geçmıo..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Beyler bende internette araştırdım ama yağıcak diyende var yğmayacak diyende
Yarın üniversiteler tatil olurmu olmaz mı ona göre yarın ödevim var yapıcam yada yapmıcamciddiyim
Kurtkoy nasil? Otoparkta fln kar durumu iyimi?
Şu an 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 konuk)