macera arayını beklerim buraya bahçeşehire. arada bir kafalarına eserse kürüyorlar 5 dk sonra yine doluyor![]()
sacma sapan bir yokusu zorlamaya gerek yokmussansa tam kaldım ynaımdan bu arkadas gecti cekiyim dedi hayır diyemedim valla
http://instagram.com/p/zQo8qZnh6h/
1881 - 193∞
http://instagram.com/p/zQrPOJmGbC/
Benim Arabanın sadece stobu görünüyor, yağmur yağmazsa bu kar erimez.
@berkan senin video citycourt un orada mı Çekildi ?
Avcılar da kar tekrar başladı. Arabayı temizlemiştim üstü yine kar olmuş Hadımköyü düşünemiyorum şu an![]()
Beylikdüzü Beykent'te fena tipi ve sis var. Görüş 15 mt var yada yok. Arada gök gürlüyo. Yarım metreye yakın kar var, basılmamış yere bastım dizime kadar gömüldüm kara.
buarada burda felaket şimsek+gök gürültüsü falan olmaya başladı bu neye işaretdurumun daha boka saracagına dairmi
1881 - 193∞
Hala yagiyo valla bukadarini en azindan bakirkoyde beklemiyordum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
YouTubeDR.ECU
Hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim. 18.30 da sinemaya girdim 8.30 da bir çıktım, bağdat caddesinde yollar bembeyaz, sonra ataşehire geçtim, varyap ve andromeda civarı gezdim. arkadan itişli ve kar lastikli E270 le boş olan her yerde döndüm, kaydırdım. Baya güzel bir gün yaşattı İstanbul
yarın bugunden de karlı olacak... Bugun işe gidemediysem yarın sabah hiç gidemem![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Hadimkoy duran arabalar kar altinda dumduz oldu seviye.yarin daha kotu olcaksa vay milletin haline...
Arabayla çıkalım eğlenelim dedim.dediğimle kaldım araba kardan görünmüyor resmen gömülmüş
Yarin acil kar lastigi araniyorCarrera GTS e taksak cokmu apaci olur... 2 ceker 911 carrera gts 2011 model..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Hadimkoy pelican hill onunde koca tir saplandi kara.adam 1 Saate yakin ugrasti cikamadi,bi dozer geldi hic orali olmadi gecti gitti.yazik insanlara
Saat 1 gibi ataköyden çıktık daha yeni bahçeşehire gelebildik yarım saat oldu
Yağmur filan yağmadan kolay kolay kalkacak gibi değil bu kar sanki![]()
Boğazköyde bazı yerlerde diz boyundan fazla kar var, araba da saplandı kaldıktem edirne yönü tamamen kapalıymış, e5 te kilitlenmişti avcılar rampasında, çok acil işiniz yoksa çıkmayın hiçbir yere kar lastiği filan da bir yere kadarmış
![]()
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)