pazartesi bütünleme sınavı var. Tatil olur diyorsanız çaylar benden![]()
Gececilere selam..
![]()
gerçeklemesi 40 yılda 1 olabilecek bir olay ve 5.kez sinyal yaktı.. Gelirse hayat durur,kar amacını aşar.. Takipteyim.. Ama eldeki veriler böyle bir şeyin bize er yada geç uğrayacağını söylüyor.. 850hpa'da -20.. bu haliç'in donması ve ötesi demek..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
ay sonu için öngörülüyor.. Ancak şahsi tahminime göre şubat ortası diye umuyorum.Zaten aylar öncesindeki verilerde şubat ortası diyordu.. Ay sonu AO index'i olsun,Basınç dizilimi olsun bu derece soğuk belki diyor.. Ayın 20'sine kadar bu görüntü tekrar ederse sıkıntı büyük..
Size biraz şaka geliyor sanırımCiddi manada hayat aksar.. Açıkcası ben istemem.. 1-2 gün tamam güzelde,stoktan yemek var sonra..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Herkes eğlence peşinde de, evinde yakacak odunu olmayanları, evsizleri düşünün biraz ona göre yazın çizin. Ayıptır.
Allah fakirin fukaranın yardımcısı olsun,Kuşadasında şu an fırtına var ve rüzgar çok şiddetli ,saat 11-12 arası dahada şiddetlenecek diyor denizcilikle ilgili hava programı 70 km leri geçecekmiş rüzgarın hızı.
Şuan İzmir de hava patladı şiddetli rüzgar ve sağnak yağış var.Hava aşırı kapalı akşama kadar duracağını sanmam.Doğanın dengesini bozuldu kış 3 ay ya sürüyor ya sürmüyor ama allah dışarıdakilere muhtaçlara yardım etsin.
Ne kar sevdalısı milletmişiz yaa.. Çok meraklısı varsa tası taragı toplayıp erzuruma felan yerleşsin.. Geçen yagdıgında gecenin köründe kedi miyavlamasından içim parçalandı, indim aşagı bişeler yedirebilmek için. Hayvanları geçtim bi sürü evsiz var fakir fukara var..
Havalimanında desen hayat duruyor, şirketlerin milyonlarca lira kaybı var, insanlar desen işinden gücünden oluyor, kara ve deniz ulaşımı aynı..
Karın yagdıgı hafta domatesin kilosu 10 liraydı markette.
Zannedersin refahın gelişmişligin dibine vurduk, kendimize macera arıyoruz..
Tango-1 never dies.
Su mesajlari okuyanda kari burdakiler yağdırıyor zanneder. Allaha dua edin arkadaslar yagdirmasin o zaman kar mar. Kardan beslenemeyen dogada ürünlerini yaza cok guzel paylasir sizinle. Hatta bundan 6 7 sene once ankarada barajlarin boşluğundan yaz boyu su kesintileri yaşandı. Ben kar yagmasindan zevk aliyorum sen arabani doldurmaktan. O zaman bende derimki 50 liralik dizel araba al arabanada standart bin km de az yakit yakarsin kalaninida fakir fukarayi sevdirirsin. Bu ne kadar sacmaysa sizin dediğiniz de o kadar sacma.
Burada kimse yaptığı yardımları acıklamak zorunda değil, Ben eminimki burdaki çoğu kişi elinden geleni yapıyordur bende dahil. Velasıl yagdıran biz değiliz ama gerek yardım olsun gerek eğlence olsun bu güzellikten zevk almaya çalışıyoruz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)