istanbul'dan umudum kalmadı artık
Hayır ben bizim forumda bukadar Meteorolog olduğunu bilseydim haber bültenlerine falan saldırırdım ...
Maşallah herkez biliyomuş bu işleri![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İphone hava durumu yarın sabahtan akşam üstüne kadar kar yağışlı gösteriyor, keza meteorolojinin siteside yarın sabahtan başlayan yağış olacağını söylüyor. Etkisi fazla olurmu? yağışın azalmasını beklemiştim, istanbul içi birçok adrese gidicem kilometre yapıcam gün içerisinde de ulaşımı aksatır gibi bir yağış olurmu yoksa bugünkü gibi hafif geçişlermi olur. Bugün gibi olursa planımı iptal etmeyeceğim fazlası olursa erteleyeceğim.
Yarın İstanbul için güzel bi kar var giderayak görsel show yapıcak
Yarın kar görünce noluyo lan demeyin diye dedim
bi kaç farklı veri var etkisi ile alakalı o sebeple yaşayıp görelim
yarın lokasyon cepheden doğacak kar yağışları olacak.oldukça hızlı sürecek.sabah 10-11 gibi boğaz hattından kuzeyden girecek ve öğlene az güçlenip güneyden yoluna bakacak.Anlık cm birikimi olur ama çok çok etkili olmaz,lokal olarak yükseklerde minik örtü bırakır.Ankarada beklene cephesel kar yağışı ise tamamen hayal ürünüdür.Tek tük kar tanesi atarsa anca atar.Yarından sonra ısınma trendine gireceğiz.Ayın 4-6 arası hafif yoklama sistemi olacak.Ay ortasından ise yine karlı bir döneme gireceğiz.Büyük darbe ise ayın ortasında ortaya çıkabilir.. İç kesimlerde sis hadisesi olabilir ilerleyen günde.İstanbul'da ani sıcaklık artışı olacaktır.
gidişat gayet güzel..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Yahu bu haritanın hava durumu haritası olduğundan emin misiniz?
Bildiğin kızlar kırmızı alanda güzel, diğer yerler tırt.
Lan yanlış topicdeyim gibi geldi![]()
Yarın sabah 10 gibi İzmir'den yola çıkıp İstanbul'a gelicem arabayla.
yol durumu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Thy 118 ucusu ıptal etmıs beklenen kar yagısı yuzunden ıstanbul'da...
Nedır bu sımdı,bu kadar yogun mu yagacak? 3-4cm dı hanı bu yahu?
Tamam thy dusuk yolcu kapasıtelı ucusları bahane ederek ıptal edebılıyor ama 118 nedır yahu?.
3km rüzgar değişimi sebep oldu bun kaymaya.. her şey hızlı gelişecek saati yazmıştım önceki postlarda..çarşamba sabahına bitmiş olacaktır.sabah 3-4cm veriyordu ancak son değerlendirmeme göre 7-8cm arası değişir.rüzgar ilginç derecede mükemmel konuma geliyor.. son artıklar son vuruş olacak sanırım![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
o değilde mgm de -14 en düşük yazmış.
thy önlem alıyor aslında. çünkü hava muhafeleti olduğunda havalimanı aşırı yoğunlaşıyor. buz çözme sıvısı bilmem neler falan bütün seferler geç kalkmaya başlıyor. ee zaten normalde bile gecikmeli kalkan seferler var iken kar yağışında dahada çok olacağı için bence bu durum göz önüne alınıp iptal ediyorlar.tabi iptalleri illaki yolcu sayısı düşük uçaklara yapıyorlardır. bence normal bir düşünce
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)