Kurtköy tarafında oturuyorum, kar topu oynayacak kadar var ve yollarda karla kaplı ...
Kurtköy tarafında oturuyorum, kar topu oynayacak kadar var ve yollarda karla kaplı ...
...
istanbul kartal/soğanlık.. kar yağdı durdu çatılar kar ama yollarda bişey yok..gece yağarsa sabaha tutar herhalde..
gerçi yağsada bana bi etkisi yok 2 gün sonra ege bölgesinde olacağım en az 1 ay..
2000 A3 8L
Ataşehir'de şimdi başladı yağmaya. Bayağı hızlı yağıyor ancak tutar mı bilmiyorum.
Az önce Balat sahildeydim, fena attı orada da tipi vari attı. Bahçeşehir'e geldim, burası da aynı arabaların üstü çıtırdan tutmuş. Ara sokaklarda aynı şekilde. Umarım boşaltır bütün yükünü![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
konya da ufaktan kar atmaya başladı yarın sabah araç ile istanbul a gelicem bakalım nelerle karşılaşacagım
Simdi kadikoyden geliyorum hic bisi yok ama maltepe kartal komple kar yollar e5 bile tutmak uzere akfiratta olab varmi yada giden?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Zincirlikuyu etiler tarafinda tipi seklinde yagiyo insallah surer de tutar yanlariz
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Gunes cikmis, Gene beyaz bir sabaha uynamadik
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Emir 30 aralıkta eskişehire gidecegim 1 ocak sabahtanda dönmeyi düşünuyorum. Hava masıl olur? Mahsur kalmayalım 2 sinde finalim var cunku kesin dönmem lazımteşekkürler şimdiden.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)