ümitköy tarafından geldim eskişehir yolu açıktı
şu an batıkenttede kar felan yok yollar gayet açık temiz
ümitköy tarafından geldim eskişehir yolu açıktı
şu an batıkenttede kar felan yok yollar gayet açık temiz
perşembe günü ankaradaydım dondum kardeşim o ne soğuktu öyle yaaa -6/-12 arası geçti bütün gün..![]()
Asıl sancı uyandığında..
etlik tipi şeklinde cewiz büyüklüğünde kar yağışı altında....
geçen hafta da cumartesi gecesi böyleydi, bakalım yine mi çıksak allaha emanet n'aapsak?![]()
Bahçelide azaldı biraz ama kar her yer![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ben havaalanina gittim geldim az once, asfalt gorunmuyor ve araliksiz yagis vardi.
dikkatlice ve yavas yavas gidilebilir cok gerekiyorsa.
bu gece donan yagmur diye yeni duydugum bir yagis sekli olacakmis ankarada meteroloji aciklama yapmis merakla bekliyorum neymis nasil birseymis diye ama daha goremedim
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
meteorolojinin sitesinde şöyle yaziyor :
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ankara'da yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde başlayacak olan yağışın zamanla kara dönüşerek şehrin yüksek kesimleri başta olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Değişken atmosfer koşullarından dolayı yağışın lokal olarak donan yağmur şeklinde olabileceği de değerlendirildiğinden başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
çok acayip bi durum ama bizim buradada(odtü) yağmur gibi yağıyo ve tutuyo yerler :S
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)