Batıkent yollar tuttu![]()
Batıkent yollar tuttu![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
pursaklarda da yollar tutmuş s3 çıkacak birazdan sürat lastiği olmasa forum un oraya gelecem reşat abeydurmuyo araba
yokuş var illa ki gidişte sıkıntı yok dediğin gibi ama dönüş sıkıntı
öne iki tane vakumlu bulsam gelecem burda komşunun a6 var onda çalmayı düşünüyoz![]()
yahu lastikleri yeni olan imprezayı sattık, sattığımız kişi de kardeşimiz dediğimiz bir arkadaş olunca change edemedik, şu an kar yağdıkça içim cızlıyor wesselam :'(
Esat ta ara yollar sakata bağladı, aman diyim yazlik lastiği olanlar hiç macera aramasınlar kendilerine
yazlık lastiğ ile Eskişehire gittim geldim yollar iyiydi ama ne olduysa saat 8:00 den sonra oldu ümitköyden yenimahalleye 1.30 saatte geldim çok kötü yollar aman diyim lastik vs. olmadan çıkmayın,
Bi 45 dakika önce nenehatundan ümitköye gittim , herşey normal , yağış yok , sonra ümitköye doğru yağmur başladı...kız arkadaşımı bıraktım döndüm , eskişehir yolunda gordiona doğru yağmuk kara bağladı....en son armadaya doğru kar yerleri tutmaya başladı :d ,, armadadan nenehatuna kadar yerler full tutmuş bi şekilde geldim , zor çıktım valla.ama şuan ne durumda bilmiyorum yol gözükmüyo.
Konya yolu 2 serit acik![]()
Çayyolu tarafında hiç bir şey yok![]()
beyler çayyolunda evimin havuzundayım...su çok güzel....
viskim bitti amarokko! neyse surdan sampanya acayım ben göm perinyon...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)