80'li yıllarda bunun gibi veya bundan daha fazla yağan karda gecelere kadar yokuşta kayardık.. şimdi sokağa bakıyorum, okullar tatil ama 1 tane çocuk yok ortada.. alayı play stationcı bunların![]()
![]()
80'li yıllarda bunun gibi veya bundan daha fazla yağan karda gecelere kadar yokuşta kayardık.. şimdi sokağa bakıyorum, okullar tatil ama 1 tane çocuk yok ortada.. alayı play stationcı bunların![]()
![]()
Açık söyluyorum orada olsam yapardım öyle bir manyaklık
Playstatıon cı bebelere ınatŞu ortamda evde oturup ps mı oynanır ya
İzmirde yagmıyorkı anasını yandıgım bır kere yagdı daha ortaokulmuyduk hatırlamıyorum kara aç bünye kar yagdı yerler tutuyor herkes çıktı dersten toz duman 5 dk da mundar ettik kar mar kalmamıstı
Ondandır white fest te bu kadar kuduruyorum kar olmadıgından buralarda cok sevıyorum arıyorum![]()
Cebeci'de ara sokaklar berbat ne araba ne ben yürüyebildim![]()
Coğrafya kaderdir
arabaların tepesinde 10cm e yakın kar var..
![]()
yaşamkent bitik durumda![]()
2-3 çocuk aşağı inmiş kayıyordu nihayet![]()
![]()
saatlerdir yoldayım , felaket harbi.
7 gibi nenehatundan söğütözüne gittim kızı almaya , yeni yeni yağıyordu kar , sonra ordan seyire gittik , biraz oturduk.Baktık arıyorlar bizi yollar fena diye.Sonra bi çıktık heryer tutmuş.Ordan konutkente gittik ; konutkent girişindeki yokuşa kim girdiyse yarıda kalıyo.ESP yi kapadım 2. vites sara sara çıktım neyse...Besa karina nın ordaki migrosun karşısına koydum arabayı.İlerki yokuşan inemeyiz diye yürüdük , kız arkadaşımı atabilgenin orda eve bıraktım.Sonra yarım saat yine gerisin geri arabaya yürüdüm.Arabaya bikaç yüz metre kala bi baktım at ebatlarında bi itoğlu it bana bilenmiş üstüme atlayacak, önce bi metanetimi koruyayım höst möst diyeyim dedim ama yok
, şerefsiz bayaa bi kovaladı , neyse bindim arabaya.Karina migrosa gidip zincir aldım.Bir denedim , iki denedim , üç denedim , dört denedim takmayı... sonra nalet gelsin dedim attım bagaja zincirleri.Yazlıklarla kaya kaya geldim çok şükür nenehatuna.Otoparka çekemedim , yokuş olduğu için zorlarsam bi yandakine kaya kaya giricem diye.Kaldırımdaki ağaca dayadım bıraktım yokuşta.Yollar felaket ötesi beyler aman dikkat.
Vay arkadas ne iyi duruo foto be ozledim valla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)