1 metreye yakın kar vardı ve hiç araba bile geçmemişti lastiklerde çamur lastiği ondan dolayı kaldı ama vinj saolsun sağlam bir ağaç yardımıyla çıktı![]()
1 metreye yakın kar vardı ve hiç araba bile geçmemişti lastiklerde çamur lastiği ondan dolayı kaldı ama vinj saolsun sağlam bir ağaç yardımıyla çıktı![]()
Cj ye bu tip organizasyonlar icin 9-16 petlas romork lastigi alicaksiniz o lastikler karda her turlu kalir![]()
RACE WERKS
Akşama çok fena don var Ankara da. Çayımı alıp sıcak kalorifer başında kayan arabaları, otobüsleri izlemek çok keyifli oluyorAkşam 6 civarı başlar buzlanmaya sanırım. Yolda olacaklar çok dikkat etsin, dün Batıkentte açık görünen düz yolda arabayı yerinden 2-3 dk kıpırdatamadım buzdan.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
izmirde cumartesi görülen güneşin arkasında ankara gelip o kadar karı görünce dayanamadım seğmenlere gittim içtim içtim içtimsonra aldım çöp poşetini kaydım yokuş aşagıya
acayip zevkliydi
![]()
yoldaki hava durumuna da burdan bakabilirsiniz...
Karayolları Tahmin Sistemi - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
kar lastiginiz mutlaka olsun, bu aralar hava sıfırın ustune cikmiyor. suan dikmendeyim hava -12 derece...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
böyle souk bi hava yok ankaradan soğudum wallahi
Az önce dışarı çıktım ben böyle soğuk görmedim nasıl bir yer böyle ankara ???
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bugun cok soguktu ,benim sayaç donmus ,allahtan patlamamıs,-13 flan gösteriyodu araba saat 9 da
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)