bu yıl çok bereketli olacak inşallah. Evet kar yağdıkça hayat sekteye uğruyor. Ancak bir kaç sene önce Ankara'da millet yağmur duasına çıkıyordu. :) Bunun devamında inşallah güzel bir bahar bizi bekliyordur...
Printable View
bu yıl çok bereketli olacak inşallah. Evet kar yağdıkça hayat sekteye uğruyor. Ancak bir kaç sene önce Ankara'da millet yağmur duasına çıkıyordu. :) Bunun devamında inşallah güzel bir bahar bizi bekliyordur...
sıcağı özledim be Ömer :(
Anakara'da olmak varmış.Önceki sayfalardaki videoyu izledimde aklıma amerikada çekilen bi video geldi o da böyle bi sokaktı.
gece 12 den sonra kuvvetli kar gösteriyor...
10 dakkası kaldı...çiğdem mah. çukurambar civarı temiz...
hava çok yumuşak birden bastırabilir
Or-an da kar yakışı akışgan bir şekilde devam ediyor ;)
Mamak temiz...
Ulusda yumusak Ankara genelindede genel bir yumusama soz konusu. Boyle bir yumusamanin ardindan birden sertlesirse kalicaz ortada gibi gordum. :D
Bugün burdada saçma sapan bir hava vardı.
12 km lik otoban güzergahında 3 kere hava değişti. Kapalı havada evden çıktım 3 km sonra güneş açtı gözlük takmak zorunda kaldım. Tünele girrdim çıktım fırtınalar kopuyor sağanak yağıyor. Gün içindede forumda sağanak yağarken güneşliydi hava. Hayrolsun iyice sapıttı havalar.
bugün ivedik oto san.deydim önce kar yağdı sonra,güneş açtı,sonra hava ısındı,sonra soğudu,sıkıntı var galiba...
şuan yollar buz.dikat edin.
ben de hasret gideriyorum 5 yıldır kar görmemiştim a.g. süper oldu oğlumla kardan adam yaptık gerçi bugün erimiş, yağarsa gene yapacam kısmetse...
saat 02.43 eryaman muayne istasyonu kc blokları hala temiz kar yağmur yok ama yerler dona çekmiş
yine başladı kar yağışı...