O zaman ben gelip kizi istiyorum hazir gunes varken![]()
O zaman ben gelip kizi istiyorum hazir gunes varken![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Dün Ankara'dan Yozgat'a 200 km yolu 5 saatte geldim 3 saati beklemekle 2 saati yolda geçti bu kadar kötü hava şartları bu kadar çok kaza daha önce görmedim toplamda 2 kazada 60 küsür aaç vardı bi polis yaralıları çıkartmaya çalışırken başka aracın çarpması sonucu ölmüş anlatılacak gibi değildi çok kötüydü
Akşama kar ve buzlanma var. Umarım yazlık lastiklerle çıkan olmamıştır![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Ara sokaklar tuttu sayılır.Akşama kadar ya yağış görünüyo.Kaldırımlar zaten tuttu.Çukurambar'da vaziyet bu![]()
Sabah kırıkkaleye gittim hiç bişiy yoktu ankaraya bi geldim her yer kar tutmaya başladı akşama kadar yağarsa fena olur
Etlik'te ana yollar acik ara sokaklar tuttu
yağsın arkadaş yağsın, hala kar lastiğiyle geziyorum tayyar halinden memnun![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
yaw arkadaş ayda yılda bir arabayla uzun yol yapayım, samsuna gideyim diye plan yaptım.. oldu mu şimdi bu kar yağışı?![]()
![]()
düzlük biyerde otursaydım bu gece güzel eğlenirdim .. Dikmenin ara sokaklarından çıksan bile inemezsin![]()
.
yarın bugünden kötü olur mu acaba.. dışarı çıkmam lazımdı yarına erteledim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)