Ben böyle bişiy görmedim ya elmadağ kayak merkezine çıktık bir kalabalık tırafik kazalar uçurumdan uçanlarmı dersin çok fenaydı arabayı okulun bağçesine bıraktım geldim yeni girdim ewe walla yerler buz üstü kar olmuş
Ben böyle bişiy görmedim ya elmadağ kayak merkezine çıktık bir kalabalık tırafik kazalar uçurumdan uçanlarmı dersin çok fenaydı arabayı okulun bağçesine bıraktım geldim yeni girdim ewe walla yerler buz üstü kar olmuş
audi s3 le çıktım yaklaşık 2 saat dolaştım ve nerde yokuş viraj varsa sardım oraya..KAR & S3 şiddetle tavsiye ederim...quattro tadı bambaşka![]()
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
inşallah kardeşimmmm
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
çankayadan kaymadan tırmandım tepeleri aştım ama istanbul yolu buz pisti gibiydi birsürü zincirleme kaza vardı neyseki kar lastiklerini tam zamanında takmışımşu saatte hiç düşünemiyorum ne durumdadır kimbilir yollar
valla ne guzel eglenmıssınız ben 4 cekerın keyfıne bakamadım kar yok antalyada
hafta sonu cıkıcam tepelere![]()
İstanbulda bişi göremedik yarın geceyi bekliyoruz bakalım yogun yagıs dediler ama hevesimiz kursakta kalmasa bari
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
beyler iyi eğlenceler istanbldada kar yok ama yollar tuzdan geçilmez durumdakar yağmış hissi yaşayalım diye sanrım tuzluyolar paso
sabah e5 ciddi anlamda tuz doluydu.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ankara çok fenaa her taraf kaza dolu.ef ile tüm ankarayı dolaştık her yerde yanlıo tabiki çivili lastik varaz önce girdim özellikle ara yollar buz pisti gibi dikkatli olmak lazım
RACE WERKS
heeee bide s3 ün arkaya çeki halatını bağladık uzunca ucuna da leğeni bağladık sırayla herkes biniyo bir kaydık ama akıllara zarar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)