aksiyon sahnesi abartı olmayan hollywood filmi var mı ?
Adamlar bitane ramboyla vietnam savaşını kazandı yıllarca fast and furious bence abartı falan değil gayet makul ortalamaya bakarsak. Çok daha abartı filmler izledim.
Printable View
aksiyon sahnesi abartı olmayan hollywood filmi var mı ?
Adamlar bitane ramboyla vietnam savaşını kazandı yıllarca fast and furious bence abartı falan değil gayet makul ortalamaya bakarsak. Çok daha abartı filmler izledim.
Superman , Batman ve Iron Man ile kıyaslıyınca ancak aksiyon sahnleri normal kalıyor :D Nedenini açıklamak isterdim ama izlemeyenler olduğu için açıklıyamıyorum. İşin açığı uçak sahnesine kadar hadi bi derece diyip keyifle izledim ama uçak sahnesinde kendimi artık baya bir enayi yerine konuyomuş gibi hissettim. İzleyenler bu kadar salak değil böyle abartı yapılamaması lazım diye düşünüyorum:)
Arkadaş bu izlemeyenler için yazılmaması da çok uzadı bence :D İzlemeyenler konuya girmese ?
bu seri ilk film gibi devam etseydi bu kadar heyecanla beklenir miydi? ilk film türünün bence yapılmış en iyi filmlerinden biriydi fakat bizde bu kadar heyecan uyandıran tarafı bir çoğumuzun bazı şeyleri 'ilk' orada görmüş olmamızdı...
GTR35 nos açsa, sokak yarışı yapsa, polis gelse dağıtsa ne kadar seyirci toplar? bence özellikle 6. filmle hem seriyi birbirine bağladılar hem de yeni giren karakterler oturdu...
O antonov500 20 arabayı kanadına bağlar rusyaya kadarda uçar :D
rezalet bir film ilk sahnesi dışında beş. para etmez
http://media.ed.edmunds-media.com/no...316136_717.jpg
ilginç geldi, F1 v10 tadında bi keyif aldım ben, belkide ses başkadır.
Merak edenler için araçlar.
Fast & Furious 6 (2013) Cars
Araçları ariel atom v8 in oynanmış versiyonu diye biliyordum. Ama yanılmışız demekki :D
2 sahne dışında bence abartıları her aksiyon filminde olduğu gibi.Tanklı sahne ve uçaklı sahne acayip abartıydı bence.Özellikle uçak sahnesi nerdeyse izmirden ankaraya gittiği sürede pistin üstünde geçti olaylar :D
az önce izledim ben de. ilk üç filmin tadı çok başkaydı. bu film aksiyon olarak iyiydi ama, sahsen ben araba üzerine kurulu bir beklentide oldugumdan kesmedi :)
rio kıyaktı
aksam ızledım yıne tadını verdı serı benım ıcın. her fılm ınce baglantılarla ayrı bır keyıf 7 yı merakla beklıyorum efsana transferden sonra :)
Yok artik alisami dedigim sahneler coktu.
Filmden otomobil dışında aksiyon filmi beklentisiyle gidilirse gayet güzel bir filmdi bana göre.
yukardada yazıldığı gibi 2 sahne dışında abartı birşey göremedim.
kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum izlenmeyecek berbat bir film diyenler ne bekliyordu anlamadım.. Fragmanlardan az çok belliydi zaten.
7. filmi yani tokyo nun devamını çok merat ettirdi..
İzlerken Keyif aldım. son sahnesi fazlası ile merak uyandırdı. güzeldi bence..