aynen bakalım beklicez artık 7 yi. film genede güzeldi uçak sahnesi biraz baydı 15 dk sürdü pist bitmedi :)
Printable View
aynen bakalım beklicez artık 7 yi. film genede güzeldi uçak sahnesi biraz baydı 15 dk sürdü pist bitmedi :)
Türkçesi nezaman çıkar haberi olan varmıdır :)
o kadar film yapıyolar arkadaş izlerken hiç bi görmediniz anlamadınız o sahneyi okadar uzattınız. domun arabadan uçarak kızı yakalayışı felanda hass.. dedirtti. biran dedim hulk olcak şimdi. :)
dvd si ne zaman çıkar acaba
abi o ucak sahnesini koysana sen çöle milletin bu kadar diline dusecegine :D
O değilde filmin sonunda bu sahneler prof çekilmiştir trafikte yapmayın falan diyodu.Arkadaşın clio dizelle gitmiştik çıkışta denedik hareketlerin hiçbiri olmadı zaten :D:D
araç quadrifoglioverde değil.. film için 6 adet özel hazırlanmış 1.4 170lik model. 30.000 euro dan ingilterede satılacakmış hepsi..
Alfa Romeo Launches Fast & Furious 6 Limited Edition Giulietta in the UK, Only 6 Units Available - Carscoops
Kaç kişi ile sözleştik gideceğiz diye. bir turlu olmadı bende en sonunda internetten izledim. sinema çekimide olsa guzeldi kamerayı az bıraz fazla sallamış arkadaş. dikkat etmesi lazım biraz :D :D :D
Bazı yerler hariç iyiydi, ya da sırf bi iki senedir çıkmasını beklediğim için iyi geldi.
Burada ingilizce orjinali tek bir yerde var kisi basi 50 usd dedi istanbulda izlemeye karar verdim...
1. bölüm dediğiniz tokyo driftmi ? yoksa ff1 mi ?
mükemmel bir filmdi bence , oturur hiç sıkılmadan tekrar izlerim soluksuz. Ayrıca son sahnede çıkan abi ile hollywood un tüm gazcılarını toplamış oldular :)
Serinin en iyi filmlerinden cok begendim izlemeyenler kesinlikle izlesin
film hakkında da bir yorum yapayım. bu filmde bazı şeylerin dozajı kaçmış olmamış. 2 saat boyunca keyifle izledim mi evet olmuş mu hayır?
neden olmamış?
--senaryoda ciddi boşluklar var
--aksiyon sahneleri fazla abartılı
(bizim 40 yıllık filmlerimizle dalga geçerler bir de. osmanlı kafası atılan sahnede millet alkış tuttu :D )
--ne yazıkki arabalar yine eskisi gibi ön planda değil