ilk bölüm kotuydu bence zenci kelin 1-2 esprisi harici :D
ikinci bölüm baya iyiydi ama :)
Printable View
ilk bölüm kotuydu bence zenci kelin 1-2 esprisi harici :D
ikinci bölüm baya iyiydi ama :)
Abartmayın beyler altı üstü birşey dedik filmin tamamını anlatmadık paylaşan arkadaşlara yorumumu yaptım öğrenmek için büyütülcek birşey yok yanlış tavir yapıyorsunuz bence. :)
Han zaten öldü Tokyo Driftte. Tokyo drift 5 ve 6nın devamı. 7 de Tokyo driftin devamı olacak demekki...
giden var gidemeyen var bırakın anlatsın laa :D
Bugün gittik güzeldi film. İlk ff lerin tadını beklememek lazım artık işin seyri değişti malesef. Aksiyon sahnelerinde bazıları cidden abartılıydı.
Hayır sadece aksiyon diyenler flimin başında zaten öfkeli 6 olarak yazdı hızlı kısmını yazmadılar mantığı ise hikayeyi tamamlayabilmek adamlarda bunun farkında.
beyler filme gitmeyin çok net. :) hayalimizdeki gibi kalsaydı keske
artık zaten hızlı ve öfkeli degil sadece öfkeli filmin adı.
aksiyon macera filmine dönüştü araba sesi gazlama kesinlikle yok zaten arabalar gokart bozması vs dökük americanlar yıkık m5 ler. süpermenin bile yapamayacagı şeyleri toretto yapıyo :D abartmıslar
15-16 yasındaki çocuklar bayılır ama bnm görüşüm bu iyi seyirler
daha gitmedim ama gitmeden biliyorum ilk filmin ve tokyo driftin yerini hiçbişey tutamaz
Her şeyin ilki güzeldir.
***** siteye süpriz sahne düşmüş. Filmi daha izlemedim ama sonunu iyi bağlamışlar. Herhalde 7. film 6. dan da fazla aksiyon içerecek.
amerikanlara öncelik vermişler m5 felanda vardı ama yok arkadaş japon olmadan tadı çıkmıyo. son sahnedeki rx7 eski sahne ama genede hayran bıraktı. taşıyıcı filmindeki adamda giriyo filme. abisi bence.