ilk başta paylaşılan video F&F 1'in film bitişi sonunda gösterilen yer F&F 6 ile alakası yokAynı durum F&F 5 in sonunda da vardır ileri sararsanız biraz orda çok büyük bir detay var
![]()
ilk başta paylaşılan video F&F 1'in film bitişi sonunda gösterilen yer F&F 6 ile alakası yokAynı durum F&F 5 in sonunda da vardır ileri sararsanız biraz orda çok büyük bir detay var
![]()
Tom Hardy varsa gerisi önemli degil![]()
Geçen gün tüm serileri 1080p olarak izledim, sanki sıfırdan izlemiş gibi oldum
Son film rio soygunu çok begenilmese de benim hoşuma gitmişti. Bakalım yenisi nasıl olacak?
Bu arada nerede geçiyor bilen var mı?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Almanya diyorlar. BMW e30 bağışı yapmışgelen haberler arasın Yavuz abi.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
RİO soygunu sevildi diye hatırlıyorum en azından sosyal ortamlarda çok beğenildi...Bence serinin ilk filmden sonra ki en iyisidir...Çekimler harika. Hobbs vs Dom harikaydı onun haricinde olay örgüsünde de ilerleme kaydetmişlerdi.![]()
han ın öbür kızın dirilmesinin nedeni bunlar seriyi sondan başa doğru mu çekiyor sorusunu getirdi ölüm yarışındaki gibi ?
bu film 6-7-8...vs devam edder bence. sahsen her bölümünü ayrı heyecanla izliyorum. birde bizim gibi bu işe meraklı arkadaslar ıcın bulunmaz hint kuması bu filminşş daha seri bölümler gelir
![]()
Torettonun amcasının oğlu ... ne swaplamışsa s2kya artık
ff6 Rusya'da geçiyor ama tamamı mı , yoksa bir bölümü mü bilmiyorum..
@SMTTKZ video başlığıdaki gibi ls1 swaplamış..
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
konuya gerek yok ya,
güzel arabalar olsun, 50 vitesli amarikanları yarıştırsın, hız adrenalin güzel hatunlar derken mutlu mesut film bitsin işte.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bu film de polisiye gibi paylaştıkları fotolara bakınca, yarın fragmanı çıkıyor sanırım bakalım nasıl olcak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)