Tom Hardy sıkı takip ettiğim aktörlerden...Yok Dom yok Hobbs filan anlamaz dağıtır...![]()
Tom Hardy sıkı takip ettiğim aktörlerden...Yok Dom yok Hobbs filan anlamaz dağıtır...![]()
tom hardy gelsede braynı bi adam gibi dövse ne zaman dom yumruk manyağı yapsa ne kaşı ne gözü patlıyor tom hardy herkese yeter adam o adam delikanlı bi kere![]()
körler sağırlar
Bane karakterini eskiden beri severim hiç iyi yansıtamadılar hep rezil ettiler batırdılar çıkarıdılar karakteri Tom ile yükselişe geçti ancak son 3 dk lık sahneleri gene yıktı beni bu karakteri neden böyle yerin dibine sokuyorlar anlamıyorum...tam oldu ha filan dedim geldi Marion soktu pıçağı meğersem küçük bir kıza bağlanmış bir bane çıkıyor karşımıza...
![]()
Tom hardy tom hardy dedınız kım bu dıye bı bakım dedım gugıl gorselden baya bise cıkıcak sandım lokum gibi adam cıktı
Edit: abimin hesap acıkmıs HondatugraL
hardy girerse ezerbane de de müthişti bronson da da harikaydı
![]()
ff çıksında 3 5 amerikan görelim bu sefer bol bol ingilizde görürüz sanırım![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
tom hardy scott adkins falan arabalı film diye izliyorduk ama expendables a araba katılmış gibi olacak artık.
tokyo driftteki gibi 1-2 dk da olsa keichi amca gibi adamları koysalar ya.
yeni otomobiller, yeni teknolojiler yeni ülkeler... kaliteli olduktan sonra her 2 senede bir yeni film çekilmesi yanlış değil bence sonuçta nasıl StarWars fanları varsa FF fanları da varmerakla bekliyoruz yeni filmi
![]()
avrupada giriyor bu sefer isin icinebugun fragmsni gordum sanki
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
şahsi görüşüm hangi sevdiğim filmin iler ki serisinde avrupada geçse sarmıyor önce ki seri kadar güzel olmuyor. Kuzey-Güney Amerika ve Japonya iyiydi.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)