corsa iyidir iyi![]()
corsa iyidir iyi![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
comfortlar çift havayastığı,abs,klima,elektrikli-ısıtmalı ayna var
1.7lerde abs ve klima hepsinde yok diye biliyorum en azından ben bakarken olmayanları görmüştüm
iç kısımda da,
orta konsolun üstünde ki bilgi ekranı yok
1.7'ler sonradan binek yapıldığı için arka tarafta iç bakalitler komple plastik kol dayama kısmı yok,ön koltukları farklı.aklıma gelenler bunlar
direksiyon yükseklik ayarıda yokmuş 1.7de![]()
[QUOTE=berkay_aydin;2996276]Abi vites topuzu eskimiyor![]()
Bende dikkat ettim ona.. Korna kısımları genelde patlıyor
körüklerde çok narin, aldığımda sapasağlamdı 2 bozuk para değdi hemen yırtıldı..
vay arkadaş, uzay mekiği malzemesinden mi yapmışlar, sıfır gibiydi.
Lupo şehirçinde bayan için ideal ve güzel bir otomobil ve ya Corsa C 1.4 Comfort.
Volkswagen Lupo 1.4 2001 Model 12.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 70288478
Volkswagen Lupo 1.4 2001 Model 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 70865944
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark 0.8 SE 2005 Model 12.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68733138
Chevrolet Spark 0.8 S 2006 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 70580660
Renault Twingo
Renault Twingo 1.2 Expression 2002 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 61820796
Renault Twingo 1.2 Pack 2000 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 52429586
Kia Picanto
Kia Picanto 1.1 EX 2005 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67175044
Kia Picanto 1.1 EX 2005 Model 12.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 70631801
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
oburlerı derknn?
tek kapı olupta hususi gecen sanırım sadece comfortlar.
diğerleri kamyonet. bide oyle bi durum var tabi.
gercı olan arkadaslar yazarsa daha saglıklı olur. 1.7 dti ler yada 1.3cdti larda comfort varmı? yoksa hususi mi gozukuyo?
comfortların arka koltuklarda kıler ıcın kolcakları fılan var bırde sanırım bacak mesafesı daha dengelı
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bu gerçekten bir sıkıntıArabaya ilk binen ya ayarlamaya çalışıyor yada koltuk çok alçak diyor
1.7 Dti comfort var ama az.. Arkalarda kol dayamada oluyor lastik basınç tablosunda 5 kişi ibaresi oluyor genelde
diz mesafesi farklı olmaz koltuklar aynı oluyor ( çevirmeler farklı oluyor ) ruhsatta otomobil yazıyor ve m1 belgesi oluyor.. 1.3'lerde ise c kasada bildiğim kadarıyla 1.3 sport diye geçiyor tek kapılı alayı vandan çevirme
![]()
...
bence 12.000 tlyi gözden çıkaran bir kişinin, o paranın tamamını araç almak için kullanması doğru olur, yani gidip 8.000 tlye sunrooflu twingo alırım da, kalan para ile hatunu yanıma alıp güneye inerim diye bir mantık yok, çünkü allah muhafaza böyle bir araba adamı her türlü yollarda bıraktırır.. şehiriçinde binilecekse problem yok, ittirecek adam her zaman bulunur.
model yılı ne kadar yüksek o kadar iyi.
corsanın düşük km.lisi bulunursa tadından yenmez.
vw lupo benim de iştahımı kabarttı.![]()
Bakıldıktan sonra neden yolda bıraksın ki ? Corsanın gördüğüm kadarıyla kaporta parçalarıda ucuz ve çıkmasıda bol ufak kazalarda sıkıntı çıkarmaz![]()
...
1.7lerde 1.3lerinde alayı vandan bozma. bir kaç tane comfort var diyorlar ama ben görmedim(1.7)
Arka koltuklar çeşit çeşit olduğu için bacak mesafesi çok değişken arabadan arabayaArkadaşımın 1.3ünde astra veya corsa gsi koltukları var diz mesafesi diye birşey yok onunkinde
1.7 lerin bazıları otomobil ruhsatlı bazıları camlı van vs.Benim ilk corsam otomobildi arka koltuklar vs uydurmaydı 2.si kamyonetti (camlı koltuklu van) koltukları felan orjinaldi
Ama şu direksiyon ayarının olmaması çok sinir bozucu comboda bile vardı.
helal süt emmiş bir tane 1.7 dti bulsam ben de alıcam ama ilanlarda yazılanları anlamakta güçlük çekiyorum, insanın tüvtürkte birkaç ay takılması gerekiyor, çözmek için olayı. van'ların arkasına halı serip otursak hususi olur mu?
özgür abi bende bi ara çok fena sarmıştım.açılır tavanı ile ön koltukları yatırdığında arka koltuklarla birleşip yatak şeklini alması falan cezbediyordu.twingofanclub mu ne vardı orada her türlü bilgiyi bulmak mümkün twingoyla ilgili.herkes tecrübesini paylaşıyor.yakıt tüketimi deponun şeklinden dolayı devamlı ışık yanması psikolojik olarak etkiliyor diye duydum.yakıtı ne kadar çok olabilir ki 1.2 58 hp arabanın.o yedek parçaların da bir listesi vardı bulabilirsem bi bakayım.
4 kapılıyı biliyorum 2 tane vardı sanırım.Ama ruhsatta yazması önemli değil önceki mesajdada yazdım ilk corsam otomobildi hatta 1.7 dti comfort yazıyodu ama koltukları felan sanayi işiydi.Geçen buz mavisi bi 1.7 vardı ankarada onun içi 1.4 comfortlarla aynıydı ama özellikle sordum direksiyon ayarı yoktu
İmkan varsa bu araba alınır jantları yeter
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...519291/detay/#
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)