Genç yaşta saçlarını döker.
bu aractan ben bebekken babamda varmıs 2 yaslarındaymısım ben. 20 sene once.Bu üzer seni be kardesıım yakıtında cok sıkıntı yasamassın belkı ama masraf cıkartır yanı dogan sahın bıle masraf cıkartırken bu bmw nın cıkartması cok yuksek bı olasılık araban olmasın daha ıyı buna alacagına kucumsedımgden degıl yorulacaksın ondan yani.3-4 bıse koy daha duzgun bıse al
valla ben 7-8 ay kullandım 83 315 gayet güzel keyifli bana bir kez bile sorun açmadı hatta sattığım adamdan geri istedım vermedidış aksam olarak parça sıkıntısı yaşayabilirsin temizini bulmak lazım yakıt olarak 350 krş yakıodu lpg de
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Dostum sana vosvos verelim yakiti cok gelir masrafi cok olmaz ama
Alirken temiz alman gerekir sadece. Ondada ben dahil sitede yardimci olabilecek insanlar var baya
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
sanayici abilerin olumlu bakar çünkü işlerine gelicek) kesinlikle öğrenciye bu tür araçlar gitmez..zamanında eski model alıp neler çektiğimi ben bilirim..masrafı ayrı yakıtı ayrı dert olucak.masrafsız deme 1haftaya başlar masrafları. biraz daha bekleyip para biriktrip modeli yüksek van lara bakarsn ucuz olur az yakar daha iyi
öğrenci işi araba istiyorsan LADA-Skoda yada maruttiler bulursan mazda 121 öneririm hem yakıtı koklar hem eşşek gibi binersin yağını suyunu değişip.
feel is everything
5000 tl butceye 92-94 peugeot 106 xs xr vs.. gölüne ve kesene göre güncel kasabulabılırsın
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
o hatayı ben bi kere yaptım ,yine yaparım ama son sahibi olmak için anca sıfırdan toplanırsa onun haricinde elimi sürmem eski arabaya ,hiç tahmin etmeyeceğin yerinden masraf çıkar hele ki parçayı da bulamazsan dert sahibi olursun binemezsinde yatar kapıda falan filan öğrenci işi kesinlikle büyük sıkıntı olur...
bence şu tip temiz bir şey bulursan bunlara yönel hiç olmassa kliması var elektrikli camları var elektrikli aynaları var.. motoru az yakar
Mitsubishi Lancer 1.5 GLX 1990 Model 5.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Pembe renk - 67660465
Mitsubishi Lancer 1.6 Comfort 1990 Model 5.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70280503
Mitsubishi / Lancer / 1.3 Comfort / acil satılık.temiz. muanesi yeni yapıldı sahibinden.com'da - 68097662
Peugeot 205 1.4 1990 Model 4.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69789993
Bir arkadaşım için bakmıştık 75 beygir 106 xr nin karburatörlü motoru var gideri çok güzel
Arkadaşım ölücü olduğu için anlaşamadı4250 tl ye bırakmıştı bize
istanbula gel bunu al git
E21 en berbat bmw bence ya.o paralara tofaş daha mantıklı bence yada üste 1-2 koyup daha güzel bişeyler
ogrenciysen uno spring falan al lpg ile cok ekonomik olarak işini görür. yok illa arkadan itiş olsun diyosanda 124lere falan bak onada lpg tabiki. ama yinede spring i öneririm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)