Şöyle 10-13 arasına eli yüzü düzgün aşırı hırpalanmamış bir tane ben bulsam alıp lpg takıcam. Yeter 11.5-12.5 ortalama ile gezdimiz. :D
Printable View
Şöyle 10-13 arasına eli yüzü düzgün aşırı hırpalanmamış bir tane ben bulsam alıp lpg takıcam. Yeter 11.5-12.5 ortalama ile gezdimiz. :D
lpg takılsa deponereye konur onu düşünüyorumda yer bulamıyorum :D
o motorlara lpg takılabiliyor mu o da var :D verimli olarak en azından..
gerçi verimini falan pek düşünen yok sanırım az yaksın yeter :D
vallahi bagaja koysan bagaj diye bişey kalmaz. öne koysan yer yok :D anca yolcu koltuğunu çıkarıp oraya tüpü koyucan tek başına dolaşıcan :D
Beyaz bir tane vardı geçen senelerde roadster tüplü satılık ege bölgesinde birindeydi.Araba zaten çok az yakıyor , birde alışveriş merkezlerine girmekle uğraş sonra.
Smart fortwo lpg For Sale - Eco Cars
al işte yapmış adam :D depo kapağınıda ta böyle göze sokar gibi ortada bırakmış
işin özü hakikaten takmaya gerek yok zaten kokluyor benzini :D
aero dinamidir kesinlikle araba tuğlagibi çünkü :D
kim o geri kazanmayı düşünen anlamadım ki ben :D
birde araba zaten şehir içinde 25 kuruş yakıyor şu an ki benzinle , 15 kuruş hayal zaten lpg ile bile , 7-8 kuruş fark etse km'de ;
yani aşağı yukarı 10.000 km'de 700 tl fark çıkar meydana , ki bu da maximum yani daha az da olabilir
ve sen de bu kadarcık fark için zaten 60 hp olan motorunu iyice öldürüceksin , en azından türkiyede herhangi bir lpg ustasının smart gibi garip motoru olan bir arabaya en doğru şekilde uygulama yapabileceğini düşünmüyorum , yurt dışında bile örnekler birkaç tane.. :)
Biraz ucuz olsalar alınırda çok para yaa...
sıfırlarına oranla 2. eller çok ucuz aslında :) şu anda temiz fortwo almaya kalksan , 450 olsa eski kasa hemde , aşağı yukarı 60.000 kmde 2005-2006 fortwo passion 18.000'den aşağı mümkün değil düzgünse tabi araba..
hatta o fiyata bile varsa ben alıyım ya iyi söylemişim :D
gecensefer 540 km yaptm 33 litreyle. Bu seferde baya iddalym 600 e dayamak gbi bir hayalim var. Ama tabi bunda kullanma stilide onemli diye dusunuyorum. Eger vitesleri arabanin insiyatifine birakrsanz bnce cok yakar. Ben 4. Vitese kadar arabaya birakiyorum, sonra kendm 5 ve 6 ya atixorum. Arabaya biraksam 5. Vitese 70 gbi, 6. Vitese 90 100 gbi aticak ama ben 5e 60 ta 6 ya da 75 80 gbi atiyorum. bunun baya fark ettirdgni dusunuyorum
sahibinden de birtane var, adam uzun uzun aciklamis ne masraf ettigini o baya iyi
valla ben nerdeyse hiç devir çevirtirmiyorum arabaya, 60 a geldimi hop aynen 5 e atıyorum pıtır pıtır gidiyorum :D 6 ya attımmı huzur nerdeyse arabada motor sesiyok :D devir saatim olsa görücem bence rölantide falan gidiyorum :D
Smart / Fortwo / 1.0 / EN DOLUSU EN GÜÇLÜSÜ sahibinden.com'da - 77040635
bu adamın yazdıklarına dayanarak diyorum, eğer doğru ise bence çokgüzel araba