gerçi motorlar çok farklı ama , ben 5. vites 70'le giderken 2200 falan civarı oluyor devir , 6'ya atınca gitmiyor :D
valla çok güzel araba , brabus jant-yay devam :D ah bide 82'lik olsaymış...
Printable View
brabus olmadığı taktirde en güçlüden kastı sanırım 61 hp olması lazım. motor kodu olsa net bir yorum yapardık ama şöyle bişeyde var yan tarafta hava girişini falan değiştirmiş, belki motoru bir iki mıncıklamış olabilir.
Bundan alayım sana 5i 1arada :D 68 renkli :hehe: dürbünlü ronttada kullanırsın :D
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/333..._RPM_gauge.jpg
emir city coupe brabus olarak geçen 450 kasa 700cc motorlu modeli en beygirlisi 75 hp gösteriyor.
onun bir altı 700 cc 61 hp
bunu taksam arabanın içi tambir pavyona döner :D aslında buldum abi smart devir saati,normal saat falan ama zamanım olmadı gidip alamadım şimdi ilanlarda yok :(
hakan koraydan aldığın bi zımbırtı vardı camaroya takmıştın çıkar buna tak.
Ben aldım o saati :D döncem devri döncem devri vurucam basıncı :hehe:
birde harbi ne üşengeç adamım hala radyonun kodu iin servise gitmedim, 2 aydan beri arabadaki her sese hakim oldum :D
İbne Braga dün berabere kalmasa alıyoduk debriyajı :D
Bardağın dolu tarafından bak Sultanoğlu.
aynı motor roadsterda 82 hp , roadster'da 65 hplik bir versiyon da var , brabus da 110 hp
büyük bi ihtimalle roadster 82 hp ile fortwo brabus 75 hp aynı motorlar , brabus yazılım farkı var
roadster brabus turbosu + manifold + downpipe + yazılım + egsoz = 130 küsür oluyorsun :)
o kilolar için çok çok iyi güç , torklu da oluyor hemde
roadsterda iyi oluyor da , fortwoda top gibi dönersin heralde o güçle :D
ama dardak ne bardagi ? Shot mi ? Yoksa 70 lik efes mi ?
2 girls 1 cup'daki bardak. :D
Yahu sizin araba litre başına bayağı güç üretiyormuş dicektim de, sizde litre yok yahu. :D Smart Köprüsü. :D
kaç smart var bilmiyorum forumda , belki 5 tane bile yoktur ama toplansak bari bi gün ya :D
yolum uzeri yokuslar cok olmasa bisiklet kullanirim daaa :D
LPG'yle performans kaybi olmuyor orasi sorun degil de, cok merak ediyorum su arabayi kullanmasini :D
oluru var galiba, alirsam ben takarim o kesin :D taniyanlar var beni hahhahah :hahaha:
tarik gelbulusalim bir gun kullan benim arabayi :D