Emir çoksaol yardımların içinen yakın zamandabirtarih belirleyip tekrar gidicez gibigözüküyor
![]()
Emir çoksaol yardımların içinen yakın zamandabirtarih belirleyip tekrar gidicez gibigözüküyor
![]()
74 model sehpa...
ngk r lkr8a birde bu bujiyi satan bir dükkan biliyormusunuz, bilen gören duyan kim varsa bana haber verirse çok sevinirim ? 6 tane lazım![]()
74 model sehpa...
Ben bi süre 2000 model fortwo kullandım , haftaya inşallah bir fortwo daha alıcam 2009 model.
Yaşanabilecek her türlü sıkıntıyı yaşadım fortwo ile , ama pişman değilim kesinlikle herşeye rağmen kullanması çok zevkli.
Sadece minik lastiklerden dolayı yoldaki bozuk para bile hissediliyo
Derdiniz gazlamak değil ise , sakin sakin gidecek iseniz fiyatına göre en "cool" araba![]()
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
aşırıderece seviyorumya bu ufaklığıbirde buji bulsam, bu arada 6 tane buji varmış bunda bugün yeni öğrendim
![]()
74 model sehpa...
[IMG]image host[/IMG]
[IMG]image hosting jpeg[/IMG]
[IMG]png image hosting[/IMG]
abi şimdi yeni bi smart geliyo inşallah haftaya ,
onun için plaka düşünüyorum böyle eğlenceli birşey olsun istiyorum
varmı öneriniz mesela 34 BIG benim aklımda olan yada 34 DEV gibi![]()
Rica ederim abi , evet eksikler yapılırsa tertemiz olur , motor vibrasyonu falan çok azalırBirde buji bence hiç arama abi parçaları benim bulduğumdan daha ucuza getiriyor bu servis
Gülsoyla çalışmıyorlar çünkü yıldızlar mercedes var parça tedarikçileri o..
Egsoz , yazılım , downpipe 100 olur sanırım biz 82liği 120 yapmıştık![]()
Emir ozman bujileri değiştirmemiz lazım diye düşünüyorum. sen hatırlıyormusun çıkan hataları ?
74 model sehpa...
arabaya bakan usta çok iyi bi usta , ben gözüm kapalı arabamı teslim ettim motor yaptık daha dün çıktı zaten , o bujiler değişecek dedi , siz bujilere baktırmışsınız ama tırnaklarına bakmak bişey ifade etmez ömrü bitmiş dedi , zincir değişecek dedi , esp ve abs için kontrol ederken direksiyon yön sensörünün çalışmadığını anladı o yapıyodur büyük ihtimal çok pahalı bişey değil dedi , safe mode mevzuunda da kayıtlı olan arıza turbo basınç arızası dedi , ama bu turboda bişey var demek değil bakmam lazım valf de olabilir dedi ancak secondary valve falan sökülmüş önceden çok da düzgün monte etmemişler , yağ hortumunda bi kaçak vardı elden geçmesi lazım dedi işte ama ufak tefek şeyler genel olarak..![]()
emir süpersin çok saol zincir için şimdi değilde, buji, turbo basınç arızası ve yağ kaçağı için direk gidicem![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)