User Tag List

Sayfa 7/36 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
676 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Smart Kullanıcıları

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    800cc cdi 30kw için görüş alsam bende aday adayıyım da smart için 2005 model hatta linkte veriyim..Smart ForTwo 0.8 CDi 30 KW - PIK.ba

bir yardımcı olsanız su genc yastakı kardeşinize ne kıyak olur hazır babamdanda ok almışken baskı kurup aldırmayı dusunuyorum da (tabi önce ehliyete basvurmam lazım o ayrı )
    - K -

________
    Dr.Ecu

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    800cc cdi 30kw için görüş alsam bende aday adayıyım da smart için 2005 model hatta linkte veriyim..Smart ForTwo 0.8 CDi 30 KW - PIK.ba

bir yardımcı olsanız su genc yastakı kardeşinize ne kıyak olur hazır babamdanda ok almışken baskı kurup aldırmayı dusunuyorum da (tabi önce ehliyete basvurmam lazım o ayrı )
    bu kasaların dizeli yok burda , ama yeni kasayla aynı motoru kullanıyor sanırım 0.8 cdi o da çünkü , her manada çok eğlenceli bi araba ama dizeller nasıldır bilemiyorum
    benzinlisi de yakmıyo neden benzinli almıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Emir-Sb3R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kasaların dizeli yok burda , ama yeni kasayla aynı motoru kullanıyor sanırım 0.8 cdi o da çünkü , her manada çok eğlenceli bi araba ama dizeller nasıldır bilemiyorum
    benzinlisi de yakmıyo neden benzinli almıyorsun
    dizel uzun yolda bana daha cok avantaj sağlar diye dusunuyorum+ yazılım yapılabılıyo mu 40beygir soyle 60*65 olsun yeter bana

kısa mesafeden cok sureklı uzun mesafe kullanıyorum + s.içindede extra az yakar dıye dusunerekten dızel bakıyorum acıkcası..

bana a noktasından b noktasına gıdıcek hesaplı az yakan bı araba bıtek bu gıbı geldı tr'de ornek varsa yardımda edebılırsınız ama gonlum şahsen bu araçtan yana.. tr ıle cıddı fıyat farkımız oldugu ıcın daha pahalı onerı varsa onlarada bakarım
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel uzun yolda bana daha cok avantaj sağlar diye dusunuyorum+ yazılım yapılabılıyo mu 40beygir soyle 60*65 olsun yeter bana

kısa mesafeden cok sureklı uzun mesafe kullanıyorum + s.içindede extra az yakar dıye dusunerekten dızel bakıyorum acıkcası..

bana a noktasından b noktasına gıdıcek hesaplı az yakan bı araba bıtek bu gıbı geldı tr'de ornek varsa yardımda edebılırsınız ama gonlum şahsen bu araçtan yana.. tr ıle cıddı fıyat farkımız oldugu ıcın daha pahalı onerı varsa onlarada bakarım
    0.8 cdi bakıyosan bir yeni kasa bak , onlar 45 hp ama yazılımla 60 civarı olur çok kısıklar çünkü , en azından benzinlilerde çok rahat bu oranlarda güç alabiliyoruz , bu arada 0.8 cdi ortalama yakıt 3.4 lt 100 km de

edit.: şimdi araştırdım biraz, yurtdışında 0.8 cdi lardan remap+egsoz+custom filtre kiti ile 70'e yakın güç almışlar ortalaması da 0.2 lt civarı artmış sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    0.8 cdi bakıyosan bir yeni kasa bak , onlar 45 hp ama yazılımla 60 civarı olur çok kısıklar çünkü , en azından benzinlilerde çok rahat bu oranlarda güç alabiliyoruz , bu arada 0.8 cdi ortalama yakıt 3.4 lt 100 km de

edit.: şimdi araştırdım biraz, yurtdışında 0.8 cdi lardan remap+egsoz+custom filtre kiti ile 70'e yakın güç almışlar ortalaması da 0.2 lt civarı artmış sadece
    bir yeni kasa baktıgım zmn fiyat x2 oluyo gerek yok o yuzden o paraya cıktıktan sonra da smart almam zaten bu arada nerden bakıyosan link alabilrmiyim oha super deger yalnız 4lt max yakcaksın full basa basa arabada 70hp olcak miss ufacık ztn
    - K -

________
    Dr.Ecu

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şimdi yeni bi smart geliyo inşallah haftaya ,

onun için plaka düşünüyorum böyle eğlenceli birşey olsun istiyorum

varmı öneriniz mesela 34 BIG benim aklımda olan yada 34 DEV gibi

yokmu kimseden öneri ?
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir yeni kasa baktıgım zmn fiyat x2 oluyo gerek yok o yuzden o paraya cıktıktan sonra da smart almam zaten bu arada nerden bakıyosan link alabilrmiyim oha super deger yalnız 4lt max yakcaksın full basa basa arabada 70hp olcak miss ufacık ztn
    Biz smartı ucuz diye almıyoruz ama.
    parçası servisi de pahalıdır zaten fiyatıyla orantılı değildir , sadece fiyatından dolayı alıcaksanız başka araçlara bakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz smartı ucuz diye almıyoruz ama.
    parçası servisi de pahalıdır zaten fiyatıyla orantılı değildir , sadece fiyatından dolayı alıcaksanız başka araçlara bakın
    iyide ben türkiyede değilim ki otomatikman zaten araç fiyatı uygun olunca tr orantılı bakıldığında parçasıda ucuz olmuş oluyo ben tr'de 10liraya gidipte neden palio alıyım ki.Benım ıhtıyacım olan 10lira butceyle en mantıklı aracı almak.Smartmıs ferrariymiş fiatmış umrumda değil Araç takıntısı olan bi adam degılım cunku yok ona bınmem yok oyle yok boyle (gercı mazda toyota ford) bu 3luye bınmem sevmıyorum orası ayrı mevzu offtopic'e gerek yok kısacası acıklamak gerekırse o zaman fanatıkos smartos ;

10lira bütcem var
    y.dısındayım
    10lıraya modellı km'si dusuk
    az yakan
    sempatık cıtıpıtı 18lık kız gıbı
    tek secenegım smart.

yardımcı oluyo musun sımdı olmuyo musun ?

ekleme ;
    o paraya cıktıktan sonra smart almam dememin sebebi 20milyar verdikten sonra burda tonla araba var 4kapı tek hapı spor aile van sw vs vs ona istinaden di smart'a *** attıgımdan degıl yanı.Cunku burası tr degıl burda gıdıpte kımse smart'a 20lıra vermez 10lıra bıle pahalı burda ınsanlara smart için.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide ben türkiyede değilim ki otomatikman zaten araç fiyatı uygun olunca tr orantılı bakıldığında parçasıda ucuz olmuş oluyo ben tr'de 10liraya gidipte neden palio alıyım ki.Benım ıhtıyacım olan 10lira butceyle en mantıklı aracı almak.Smartmıs ferrariymiş fiatmış umrumda değil Araç takıntısı olan bi adam degılım cunku yok ona bınmem yok oyle yok boyle (gercı mazda toyota ford) bu 3luye bınmem sevmıyorum orası ayrı mevzu offtopic'e gerek yok kısacası acıklamak gerekırse o zaman fanatıkos smartos ;

10lira bütcem var
    y.dısındayım
    10lıraya modellı km'si dusuk
    az yakan
    sempatık cıtıpıtı 18lık kız gıbı
    tek secenegım smart.

yardımcı oluyo musun sımdı olmuyo musun ?

ekleme ;
    o paraya cıktıktan sonra smart almam dememin sebebi 20milyar verdikten sonra burda tonla araba var 4kapı tek hapı spor aile van sw vs vs ona istinaden di smart'a *** attıgımdan degıl yanı.Cunku burası tr degıl burda gıdıpte kımse smart'a 20lıra vermez 10lıra bıle pahalı burda ınsanlara smart için.
    smart severim , ancak fanatiği olsam her modelinden alırdım bitane

ama kısacası , smart dertli araba , bakmazsan problem çıkarır , eğer marka takıntın yoksa alma smart , 2gün sonra 10 milyarlık arabaya 500 tl buji değiştirme parası verdim dersin çünkü , fortwolarda buji değişimi için motor iniyor.Zincir değiştirme vakti geldiğinde de 700 daha verirsin hiç küfür etme sonra arabanın arkasından , parça fiyatları almanyada falan da aynı bu arada.

smarta para verme mevzuuna gelince , ben 35 milyara aldım arabamı 2. el , tam 20 milyar da para harcadım tamamen keyfimden öyle masraf çıkardı anlaşılmasın ama çok memnunum halimden , s2000 alırdım o paraya senin hesabına göre , smartı direk maddi düşünerek alanlar 2 gün sonra pişman oluyor bunu çok kişiden gördüm , bu yüzden bence başka araçlar bak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    smart severim , ancak fanatiği olsam her modelinden alırdım bitane

ama kısacası , smart dertli araba , bakmazsan problem çıkarır , eğer marka takıntın yoksa alma smart , 2gün sonra 10 milyarlık arabaya 500 tl buji değiştirme parası verdim dersin çünkü , fortwolarda buji değişimi için motor iniyor.Zincir değiştirme vakti geldiğinde de 700 daha verirsin hiç küfür etme sonra arabanın arkasından , parça fiyatları almanyada falan da aynı bu arada.

smarta para verme mevzuuna gelince , ben 35 milyara aldım arabamı 2. el , tam 20 milyar da para harcadım ama çok memnunum halimden , s2000 alırdım o paraya senin hesabına göre , smartı direk maddi düşünerek alanlar 2 gün sonra pişman oluyor bunu çok kişiden gördüm , bu yüzden bence başka araçlar bak..
    varya butun hevesımı kırdın bılıyomusun benım butceden yana bakımdan yana ztn sıkıntım yok hıc bı zmn bakımlarını aksatmam arabamın demırden korksak trene bınmezdık. gunluk s6 kullanıyorum zaten yemısım smartını 8tane bujı degısıyorum servısten sıparıs gecıp + tr ıscılık parasıyla burası arasında dunya fark var almanyada olsam dedıgın belkı dogru olurdu ama ben bosna hersekteyım.Neyse ben kendım arastırıyım ılerde bırgun yardım gerekırse artık kapını calarız sagol degerlı bılgılerın ıcın.Ben gıdıp fiat 500 alım ilk cıkan fiço'lardan .

ekleme;

benim hesabıma göresi yok bu ısın bu arada ben kafamda bır butce olusturdum 10K tl lık bır arac alıcam.ustune yaptıgım bakımla bılmemneyle hesap kıtap yapıpta ulan sunu alırdım demem.kutu 2007de pert oldugunda 35mılyar para harcamıstım kıcıkırık 5mılyarlık arabaydı.Neyse ya siktir et.Sagol tekrardan.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varya butun hevesımı kırdın bılıyomusun benım butceden yana bakımdan yana ztn sıkıntım yok hıc bı zmn bakımlarını aksatmam arabamın demırden korksak trene bınmn.
    abi bak bosnaya ben görmeden dönersen kan çıkar:d:d:d
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bak bosnaya ben görmeden dönersen kan çıkar:d:d:d
    bosnadayım
    - K -

________
    Dr.Ecu

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Park derdi büyük

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim kuzende vardı pastanede servis arabası olarak kullanıyolardı.. karda topaç gibi dönüyodu çok eğlenceliydi ama sıfır alınıp kullanıldı km si de pek yüksek olmadığı halde motorunda bi sıkıntı çıktı (ne olduğunu bilmiyorum) arabanın parasının yarısını istemişler bunlar da sattı o halde..

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada buji dgisimi icin baktim motorun inmesi degil arka tampon cikiyor ve oradaki tampongorevini goren demir parca. demin arastirim smart evilutuon. Com siteinden. Hakkatan 6 bujisi var ya sasirdim kaldim

Koray artik boyle park edicem
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada buji dgisimi icin baktim motorun inmesi degil arka tampon cikiyor ve oradaki tampongorevini goren demir parca. demin arastirim smart evilutuon. Com siteinden. Hakkatan 6 bujisi var ya sasirdim kaldim

Koray artik boyle park edicem
    roadster da indiriyorduk bunda iyiymiş inmemesi
    buji için inmese de zincir için inecek birgün

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roadster da indiriyorduk bunda iyiymiş inmemesi
    buji için inmese de zincir için inecek birgün
    evet o zincir için bir gün inmesi lazım
    74 model sehpa...

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün sabah arkadan transit vurdu trafikte indim bi hışımla baktım transitin plakalık kırık ve bıkac çizik var bizde nokta yok oyuncak gbi araba gocuyo cıkıyo surekli
    Instagram : WideBodySixty

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

Buda bizimki
    Instagram : WideBodySixty

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)