iç tasarımı fLn güzeL yapmışLar.. ama bu para verilmez.. 2 3 tane supra alırım kafama göre yaparım drag car , drift car ,street car fLn fiLan![]()
Tüm sevenlere gelsin
eski 45 likler -para parra parrra- - YouTube
FF Ferrarının ruhuna yakısmıyor ama yıllardır uretıyor bu tıp aracları...
Arkası 458-599 kırması,onu zaten cok fazla 458...
Ben begenmedım,alanında cebı saglammıs...
Ferrari alınır mı ? çok paran varsa alınır.Ama bu modeli tip olarak da , üretilme amacı olarak da yakışmıyor bence ferrariye..
FF e bakinca z3 ya da alfa goremeyen bitek benim sanirim
Ama ancak yeni parayla milyarder olursam alirim. Zengin olup alacagim bir araba degil. Ferrari sureceksem ortadan v8 motorlu arkadan itis olmali (458)
FF alan kişinin garajında sadece FF in var olduğunu sanmıyorsunuzdur umarım
Yani o yüzden onun yerine bunu veya şunu alırım demek garip olabilir çünkü ;
FF in yerine değilde FF in yanına onuda alabilirler bunuda, şunuda.....
O yüzden özel bir araç diğer araçlarının yanına almak isteyen bi hayli kitle mevcut....
1 ay önce istinye parktan çıkarken gördüm adamı 2 km taciz ettimburayı okuyosa kusura bakmasın
ne ara aldın diye arkasından sövmüştüm.Yanlış bilmiyorsam tr de 4 tane ff varmış şuan
bu adamın kimbilir daha ne arabaları vardır gözümüzde büyüttüğümüz 800 bin € kazanmak adamın çok vaktini almıyor demek
tasarım olarak değilde yapı olarak z3 coupeyi bana andırıyor.. hani bmw yeni kasa z3 coupe üretse sanırım bu ferrariye yakın bir tasarım olurdu..
![]()
şu arabanın sahibini görsemki henüz bu tip süper car sınıfı bir aracın sahibiyle tanışmış değilim kimin altında ferrari masarati lambo görsem ya kiralama şirketine ya bir ajansa yada galericiye ait yada sürüyor..
ama sahibini görsem yani arabayı satın almış birini birader ne iş yapıyorsun mesleğin nedir diye sormayı çok istiyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)